Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 444RP >.<

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że mimo wszystko wzamian za wierszyk nie zostanie dodana liczba 43 RP.

Na logikę..

Postać za 6300 PZ w przecenie kosztuje 487 RP.

Postać za 4800 PZ w przecenie kosztuje 440 RP.

Riot podarowałby Ci za dużo RP, mimo że stać Cie na skórkę w przecenie za 440 RP, więc nie dostaniesz takiej ilości RP od riotu za darmo. :)

Opublikowano

NIe dostanie, jak chcialem kiedys 16rp to napisali ze nie moga dac, jak mi 1 brakowalo to napisali ze jest to bardzo mała ilość i dali mi (dali az 10 xD) O 40 nie ma mowy.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

NIe dostanie, jak chcialem kiedys 16rp to napisali ze nie moga dac, jak mi 1 brakowalo to napisali ze jest to bardzo mała ilość i dali mi (dali az 10 xD) O 40 nie ma mowy.

Wiem że do 30 za solidną pracę dawali, ale fakt, 43 to zbyt sporo za rysuneczek

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wyślij do nich obrazek i wierszyk, możesz skopiować rysunek z googli, ale wiersz musisz samemu napisać. Ja potrzebowałem 30 rp, a dali mi 40, więc raczej dostaniesz.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

@UP: Nie wiem na ile Twoja historia jest prawdziwa, ale jeśli to prawda to gratuluje, że wynagrodzili Twoją pracę

Myślę, że nie zaszkodzi Ci spróbować. Nie pisz, ile masz RPków tylko ile Ci brakuje. Zrób jakiś rysunek (ręcznie) i wyślij, ich się da na litość czasami wziąć.

Opublikowano

Da rade, ja jeszcze w sezonie 3 dostałem 40 RP ( miałem 400 ) za obrazek garena w paincie... nie pisz tylko, że na przecene potrzebujesz, ja wysłalem taki rysunek i dostałem 40 RP, a więc możliwe, że ci dadzą te 43:

2wpqrv7.png

Opublikowano

No a mi ku**a dodali 100RP.

@top

Riot może dać Ci do tych 40RP. W dodatku kiedyś ktoś mówił (na tym forum), a nawet kilka osób, że Riot nie dodaje RP na rzeczy z promocji, bo i tak są tanie (jak są na promocji).

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...