Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashe

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Otóż od dawna mam problem taki, że podczas gry w Metina zacina mi się komputer, po czym przeważnie robi sie niebieski ekran i komputer wydaje dziwny dźwięk, potem muszę go resetować itd. Mam Windowsa 7, Komputer dość dobry, a juz na pewno nie za słaby na metina. Crashe czasami występują od razu po włączeniu czasem po kilku godzinach gry. Co z tym zrobić? Pomocy; )

Parametry najważniejsze:

8GB Ram

Intel Core i5 2320 4x3.0 Ghz

Grafika: Radeon 6950 Hd

Wiadomo system 64 bit

Opublikowano

Mi sie kiedys takie cos robilo przy 2 grach : Metin , WoT i z tego co sie dowiedzialem moze to byc spowodowane (ale nie koniecznie bo trudno takie cos zweryfikowac w 100%) bledami w systemie i warto zrobic formata.

Opublikowano

Blue Screen to tak zwany "Niebieski Ekran Morderca".

To są błędy systemowe i najbardziej zalecany jest format.

Czyszczenie ręczne itd. nie pomoże.

Zgraj sobie najpotrzebniejsze rzeczy na pendrive.

Opublikowano

Czyli ze Windowsa postawic na Nowo ; /?

Ten system itd mam juz jakies półtora roku, pełno ważnych rzeczy itd..

Generalnie to polecalbym zrobic bo to chyba jedyne wyjscie. Ewentualnie sproobj przeczyscic rejestr ale to raczej nic nie da

Opublikowano

Mogą być błędy w systemie, lub mogło czegoś zabraknąć. Ściągnij nowe sterowniki. Poza tym system jest 64 bitowy, a metin 32. Według nie których nie ma to znaczenia, ale nie jest to stabilna mieszanka. Miałam podobny problem właśnie z WoT'em, jak Piotrek. Wolałam nie kombinować i zrobiłam format.

Opublikowano

Także miałem taki problem na podobnych parametrach i tym samym systemie. Po prostu coś jest nie tak z systemem. Polecałbym Ci zgrać wszystkie ważne rzeczy na pendrive albo dysk zewnętrzny i zrobić formata.

Opublikowano

Blu skrin (blue screen, jak kto woli). Też tak miałem - tylko, że z wszystkimi grami i programami.

Tutaj tylko pomoże formacik i będziesz miał po problemie, mówię Ci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...