Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Koledzy nie mogą wbić na serva!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Od dłuższego czasu robiłem server mt2. Opublikowałem go i zrobiłem wszystko co należy, gra u mnie już dwóch kolegów,a jak dałem trzeciemu to mu się launcher usuwał cały czas (przy wyłączonym anty-wirusie) a jak zmienił pliczek "metin2.bin" na "metin2.exe" to pisało mu cały czas "Błąd łączenia się z serverem." W roocie mam ustawione ip ok, więc nie wiem co może być tego przyczyną. Mam nadzięję że podzielicie się wiedzą na ten temat, oczywiście plusiki się posypią :)

Z góry dzięki :)

Jimlok boss

Opublikowano

Niech wyłączy antywirusa, zaporę Windowsa i daj mu jeszcze raz binke, launcher i rooty

Wysyłałem mu przez skype launchera (jak miał wyłączonego anty i zaporę) i pisało po wysłaniu "Transfer pliku nie powiódł się." A rooty z moim ip z końcówką z hamachi wysyłałem mu chyba z 5-6 razy i nadal to samo ;\

Jimlok boss

Opublikowano

To wstaw mu na jakiś hosting np. speedyshare.com

Hmm... Ciekawe.... Jak dziś wejdzie to mu wstawie, tylko że ja dałem mu klienta razem z launcherem na pendrive więc myślę że hasting też nie zadziała, ale sprawdzę to :)

Jimlok boss

Opublikowano

Skoro nie usuwa mu pliku pod nazwa metin2.exe to zmien Lex.dll na Lex.mix

edit

I odpalaj przez metin2.exe

To też mu nie działa, przez hosting również mu usuwa.

Jimlok boss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...