Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poradnik dla Fizza'a

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, możecie dać mi jakis dobry poradnik dla Fizza ? Szukałem na yt ale nie ma nic fajnego.. moze byc tez z solomid mobafire czy innych

zalezy mi na tym zeby dowiedziec sie skad wziąc jego DMG na poczatku gry tak na 4 - 5 lv :D przegrywam kazdy mid Fizz vs Fizz .. ten 2 ma zawsze duze DMG z Q i W jak doskakuje do mi juz poł Hp zabiera a ja mu z 200 : |

Opublikowano

http://pentakill.pl/poradnik/fizz

Tutaj pierwszy lepszy poradnik z google :)

Osobiście jak grałem fizzem zawsze zaczynałem z doranem i potkami. Starałem się farmić, czyli tak samo jak jest w poradniku. Jak Masz ciężką linię to graj defensywnie. Pozwól mu pushować i kiedy miniony będą pod Twoją wieżą możesz zacząć z nim "zabawe", jak jest głupi to Cie zdivuje i masz prawie 100% killa ;)

Od ok. 9 lvl możesz zacząć roamować, bo powinieneś już być dość silny.

Oczywiście jest to tylko mój styl gry i nie każdemu musi się podobać ;p

Co do większego dmg,

Nie wiem czy masz runki i jak masz to czy całe. Możliwe, że on je posiada przez co jest silniejszy.

Opublikowano

jak nie masz run na ap to wiadomo..

zrob sobie ap/magic resis i armor maksujesz W>Q>E>R a build to obuwie maga > zmora licza > rabadon > rylai > zhonya >rylai albo budujesz sytuacyjnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...