Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierdolę rankedy na EUNE

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widze tutaj rzadnego tanka. Akali na topa to juz nie to samo, czy ryze.A wogule nie powinno sie ryzem na topa chodzic bo tam jest do niczego Twoj build nie jest za dobry :) A farme w 45 min to tez nie za dobrą.

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Nie widze tutaj rzadnego tanka. Akali na topa to juz nie to samo, czy ryze.A wogule nie powinno sie ryzem na topa chodzic bo tam jest do niczego Twoj build nie jest za dobry :) A farme w 45 min to tez nie za dobrą.

A po chuj farmić z full buildem? :huh:

Do tego ryzem na midzie byłem jak coś..

Opublikowano

A po chuj farmić z full buildem? :huh:

Do tego ryzem na midzie byłem jak coś..

Ale full buildu od razu nie miałeś -.- Jaką ja mam beke z ludzi którzy zajebią prawie wszystkie kille teamowi ,i płaczą ,że przegrywają bo noob team.

Opublikowano

Zapomnij o wygranej z lichbanem czy gauntletem.. to jest jeden ranked, i tak mialeś 0 lp więc jeden pies

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Błagam Cię, przegrałeś z takimi statystykami 5v4? ( master afk ) I jeszcze płaczesz? To nie graj kur*a rankedów.
Cudem wszedłeś pewnie do Silvera V i zaraz spadniesz do Brązu ;c

@Antywarn
Nie no dobrze grałeś tylko chu*owy team Ci dali : /

Gnij w tym brązie

lucyfergif.gif

Opublikowano

Twój build, staty pewnie dobre bo bol.

Przegrać 5 vs 4, powiem ci że twój błąd.

Mogłeś wycarrować, zły build.

Przykro, ale zastanów się nad swoim zachowaniem i dopiero graj rankedy :))

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Build hmm, W sumie oba, FH i gauntlet mają dużo many, ten drugi nawet więcej i ma 30 AP, dodatkowo tankujesz adc jak chcesz, więc to nie jest głupia opcja. Przynajmniej aramową metą tak składamy. Nie będę się wypowiadać odnośnie normali, bo się na nich nie znam aż na tyle, żeby widzieć tu błąd... Farma tragiczna, fakt. Lepiej nabić dużo farmy i mieć ten sam build i więcej ludzi z dmg w teamie (kille).

No i to win ratio... WHAT THE HECK? Widziałem już minusowe winratio, nawet teraz mam ledwo pod 50%, ale AŻ TAK SIĘ DA? xD Z tego co zauważyłem, ciężko przegrać więcej niż wygrać w tej grze.... No ale widać się da.

Btw. czemu ta MF składa normalny build dla adc? Coś się zmieniło, czy to poprostu brąz? D:

Akali tabi na przeważające apki w enemy, cudnie.

Pare kardynalnych wręcz błędów, których nawet nie widać, ale doprowadzają do końca. :3

@up co wszyscy mają taką zajawkę na tego BoL'a, ja wolę sam wcisnąć pare przycisków....

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Chujowa farma, zły build, nice win ratio i wszystko jasne

Nie chcę hejtować, ale uświadamiam Cie, że jesteś za wysoko w dywizji i masz to szczęście, że nie spadniesz - a zasługujesz na to.

Pozdro i powodzenia w next meczach

Opublikowano

Osoba chodząca na mida po wygraniu linii powinna schodzić na bot/top i gankować oddając teamowi fragi. Nawet nie umiejąca grać mf potrafi uderzać hitami w przeciwnika ;)

Opublikowano

Czepiasz się graczy, a samemu zaniżasz BARDZO poziom gry. To, iż raz udało Ci się mieć dobre staty, nie zmienia jednak faktu, że masz 25 wygranych i AŻ 49 przegranych na rankedach. W innej grze Ryzem miałeś staty 1/11/1...

Opublikowano

Czepiasz się graczy, a samemu zaniżasz BARDZO poziom gry. To, iż raz udało Ci się mieć dobre staty, nie zmienia jednak faktu, że masz 25 wygranych i AŻ 49 przegranych na rankedach. W innej grze Ryzem miałeś staty 1/11/1...

ja sie nie dziwie że sie czepia ponieważ jest to typowy polaczek :)

moim skromnym zdaniem powinieneś gnić w bronzie

wiele osób z tamtąd ogarnia lepiej od Cb

co do ukrytego mmr pewnie masz jak drewno V :DDD

szkoda że nie można spadać z dywizjii powinni zrobić wyjątki

Opublikowano

Fajny troll :D

Dobrze ci idzie, świetny bulid, nieziemska farma, powodzenia we wbijaniu platynki, albo diamonda zobaczymy :D Zazdroszcze twoim sojusznikom, że mają takiego prosa w teamie

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

moze miałeś bola żle ustawionego ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

No dobra dostałem ostrzeżenie chociaż te słowa wyjaśniają wszystko.

Co miałem innego napisać ? Jakby gościu napisał, że chce żeby mu pomóc, jakieś porady dać no okej napisałbym coś konstruktywnego, ale jak gościu napisał, że to pierdoli i wstawia screena to ja po prostu dostosowałem się do poziomu tego tematu.

I tak ma farta, że jakimś cudem jest w tym srebrze bo zasługuje i gra z brąziakami

Myśli, że jak zgarnie troche fragów w jednej grze to jest nie wiadomo jakim bogiem tej gry

On sie nie wybije bo w każdej grze feed,spam,leaverzy itp.

A prawda jest taka , że jest słaby tylko nie chce dopuścić tego do myśli.

Wbicie CO NAJMNIEJ golda to tylko i wyłącznie zmiana nastawienia, zauważenie własnych błędów i poprawa ich, nawet nie trzeba mieć nieziemskiego skilla.

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...