Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss]Stuczny vs HitOstry&xXGuciuXx

Stuczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostry pewnie nie odpowie bo on raczej rapem się nie zajmuje, on pewnie woli disco polo jak to takie nooby jak on, ale tak mnie wkurzył, że nawet jak nie odpowie to zapewne będzie warto...

Ej ostry wbijam tu! Ciebie już tu nie ma, dla mnie luz. Nawet jakbyś był bez gucia zmiote Cie w pył! Jesteś nikim to jest sprawa jasna, brakuje ci ciasta? Zostanie z ciebie tylko zimna masa!

HitOstry to jest jakiś gniot, na mchc to jest głupi kmiot! Jak tak kur.. można zostawić przyjaciela, później się dziwi, że cie poniewiera! Guciu twój kolega? Ciągle cię wyśmiewa i twoją rodzine słowami poniewiera, ale co ciebie to obchodzi strzelisz focha i nagle wielkie serce Gucia wychodzi, jak dla mnie ta przyjaźń jest przegrana, a on jak to czyta ma na twarzy banana!

Ej ostry wbijam tu! Ciebie już tu nie ma, dla mnie luz. Nawet jakbyś był bez gucia zmiote Cie w pył! Jesteś nikim to jest sprawa jasna, brakuje ci ciasta? Zostanie z ciebie tylko zimna masa!

Powiem tu szczerze, Guciu nie zawinił, nawet się nie wtrynił, ale jak tak mogłeś, po rodzinie jechać, tylko tyś zawinił. Jesteś sprzedajną szmatą, oczy ci rzadną. Jesteś załosny, może nawet śmiercionośny, kto może wiedzieć co się keruje w twojej chorej głowie?!

Ostry ty sprzedajna szmato! Jesteś zalosny dojade cię za to! Przez co wyzywałes i słowami poniewierałes? Bo vipa nie dałem i gacie obsrałes.

Jechałeś po rodzinie? Szmato tego nie wybacze! Teraz głupku pewnie w kącie płaczesz!

Yyyy więć to by było chyba na tyle, wiem wiem tekst załosny, nie ma porównania z prawdziwymi raperami, ale może to starczy by go zgnieść.

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...