Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbyś w przyszłości tworzyć gry? Wejdź!

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam na imię Sebastian i razem z moim kolegą postanowiliśmy zorganizować projekt na cele edukacyjne. Projekt tenże polegałby na stworzeniu gry w silniku Unreal Developmets Kit. Na razie jednak nie znany fabuły i gatunku gry ponieważ na początek będziemy robić "byle co" chaos aby zobaczyć na co nas stać. Ja jako właściciel będę się zajmował tworzeniem tekstur i grafiką 3d. Tak jak wspomniałem cele są edukacyjne nie mamy zamiaru brać pieniądze za dzieło i poszukujemy osób które nie są zaawansowane, a raczej są początkujące w takich sprawach. Osoby nie mogą być leniwe i muszą mieć dużo czasu (o kulturze, pisowni, współpracy raczej nie muszę wspominać)

Szukamy: Grafików, Grafików 3d, Audio Game Design(dźwięki), Osób które wymyśla fabułę lub projekt mapy i inne pomysły, Animatorów, web programistów, programisty który nauczy się UnrealScripts, programistw C#... Umiesz coś innego? Napisz może się przydasz!

Podanie:
Na kogo?:
Imię:
Nick:
Twój numer GG(możesz podać na pw):

Opublikowano

Podanie:TAK
Na kogo?:Wymyśle Fabułe
Imię:Szymon
Nick:Burmistrz :D
Dlaczego Ty?:Umiem świetnie wymyślać także napewno sie przydam

przykład

(BOHATER) budzi sie rano, słyszy dzwonek do drzwi idzie, otwiera widzi listonosza, listonosz wręcza mu przesyłke i nagle gdy nasz bohater odklada przesylke na stół i wraca do listonosza, a w tym czasie listonosz wszedl do domu, i okazało się ,że listonosz jest WYKURWIXATOREM i odpada mu ręka a nagle w miejscu jego reki jest MINIGUN ANTYLASER CHEAT

no to nasz bohater w pizdu, z 23piętra bierze rozped i wybija sie przed oknem wybijajac je i wyskakujac nagle w locie nasz bohater zatrzymuje sie i mówi "Czemu ja nie spadam" (OTRZYMAŁ MAGICZNĄ MOC OD WUJKA SAMO ZUO) więc, po jakiś 10sek skapnął się ,że ma moc ! i wszystko co wymyśli sie stanie, nagle leci jakieś 100 metrów od domu jest kościół tak więc ten myśli jak by zabić tego listonosza, wymyśla czołg i jest ! ma czołg leci na listonosza i..... (C.D.N)
Twój numer GG(możesz podać na pw): 26399277

Opublikowano

Podanie:

Na kogo?: Mogę wymyślić Fabułę ;)

Imię: Podam na PW jak będzie potrzeba

Nick: -||-

Dlaczego Ty?: mam wiielką wyobraźnię :D

Twój numer GG(możesz podać na pw): Nie mam :D

Przykładowa fabuła :

Główny bohater Meduza jest pół człowiekiem pół meduzą :D Wygląda jak człowiek ale w czasie niebespieczeństwa ręce zamieniają się w parzydełka które z wielką energią ranią przeciwników .Prawdziew imię

Artan Glees. Pracuje jako kucharz w sushi barze w którym to nabył swą umiejętność przez poparzenie przez toksyczną meduzę z Japoni ( wybuch w elektrowni atomowej skażenie ). Miejsce zamieszkanie Australia

Arcy wróg Profesor Evil. Wiek głównego bohatera 25 lat.

No mniej więcej takie cos jeśli chodzi o fabułę zależy jaka gierka ;)

Na programowaniu mało się znam ( wcale nie licząc html)

Opublikowano

Podanie:

Na kogo?: na programiste

Imię: kuba

Nick: sobczo armani

Dlaczego Ty?: znam asemblera php c c++ c# perl ruby on rails jave

Twój numer GG(możesz podać na pw) 2752280 (moze byc napisane justynka w profilu ale to dla beki, tak ma na imie moja dziewczyna :D)

Opublikowano

Podanie:TAK

Na kogo?:Wymyśle Fabułe

Imię:Szymon

Nick:Burmistrz :D

Dlaczego Ty?:Umiem świetnie wymyślać także napewno sie przydam

przykład

(BOHATER) budzi sie rano, słyszy dzwonek do drzwi idzie, otwiera widzi listonosza, listonosz wręcza mu przesyłke i nagle gdy nasz bohater odklada przesylke na stół i wraca do listonosza, a w tym czasie listonosz wszedl do domu, i okazało się ,że listonosz jest WYKURWIXATOREM i odpada mu ręka a nagle w miejscu jego reki jest MINIGUN ANTYLASER CHEAT

no to nasz bohater w pizdu, z 23piętra bierze rozped i wybija sie przed oknem wybijajac je i wyskakujac nagle w locie nasz bohater zatrzymuje sie i mówi "Czemu ja nie spadam" (OTRZYMAŁ MAGICZNĄ MOC OD WUJKA SAMO ZUO) więc, po jakiś 10sek skapnął się ,że ma moc ! i wszystko co wymyśli sie stanie, nagle leci jakieś 100 metrów od domu jest kościół tak więc ten myśli jak by zabić tego listonosza, wymyśla czołg i jest ! ma czołg leci na listonosza i..... (C.D.N)

Twój numer GG(możesz podać na pw): 26399277

Panu podziękujemy. Proszę sobie nie robić jaj na forum.

Podanie:

Na kogo?: na programiste

Imię: kuba

Nick: sobczo armani

Dlaczego Ty?: znam asemblera php c c++ c# perl ruby on rails jave

Twój numer GG(możesz podać na pw) 2752280 (moze byc napisane justynka w profilu ale to dla beki, tak ma na imie moja dziewczyna :D)

Uda ci się zrobić stronę?

Podanie:

Na kogo?: Mogę wymyślić Fabułę ;)

Imię: Podam na PW jak będzie potrzeba

Nick: -||-

Dlaczego Ty?: mam wiielką wyobraźnię :D

Twój numer GG(możesz podać na pw): Nie mam :D

Przykładowa fabuła :

Główny bohater Meduza jest pół człowiekiem pół meduzą :D Wygląda jak człowiek ale w czasie niebespieczeństwa ręce zamieniają się w parzydełka które z wielką energią ranią przeciwników .Prawdziew imię

Artan Glees. Pracuje jako kucharz w sushi barze w którym to nabył swą umiejętność przez poparzenie przez toksyczną meduzę z Japoni ( wybuch w elektrowni atomowej skażenie ). Miejsce zamieszkanie Australia

Arcy wróg Profesor Evil. Wiek głównego bohatera 25 lat.

No mniej więcej takie cos jeśli chodzi o fabułę zależy jaka gierka ;)

Na programowaniu mało się znam ( wcale nie licząc html)

W najbliższym czasie powiadomię Cię na GG tym czasowo mam remont mieszkania.

Opublikowano

Podanie: Brak

Na kogo?: wymyślę fabułę

Imię: Kacper

Nick: Kacki007 lub kacki0007

Dlaczego Ty?: Mam dobre pomysły i kreatywną wyobraźnię.

Twój numer GG(możesz podać na pw): W profilu

Opublikowano

Pisałem ze nie mam gg czyli to był sarkazm :( szkoda ale jeśli serio jesteś zainteresowany to mogę załozyć gg i pisz na razie na PW

W ten sposób poinformowałem cię, że GG jest obowiązkowe.

Opublikowano

Na kogo: Grafika raczej 2d, 3d będę się uczył, ale kto wie kiedy coś konkretnego bd potrafił zrobić.

Imię: Lawliet

Nick: Mullook

Dlaczego Ty? Tak jak pisałeś by się czegoś nauczyć xD

Kontakt jak na razie na PW

NE8h1XT.png

Opublikowano

Podanie:
Na kogo?: WebMaster jeśli nie musi to być nic bardzo zaawanosowanego mogę wam coś zrobić
Imię: Mariusz
Nick: This is Skill
Dlaczego Ty?: Znam HTML i pomniejszo PHP oraz C++
Twój numer GG(możesz podać na pw): kontakt only PW

Opublikowano

Podanie: Brak

Na kogo?: wymyślę fabułę

Imię: Kacper

Nick: Kacki007 lub kacki0007

Dlaczego Ty?: Mam dobre pomysły i kreatywną wyobraźnię.

Twój numer GG(możesz podać na pw): W profilu

Nie. Może chciałbyś wymyślać mapy? (wszystko możesz rysować w prostym paincie ^^)

Na kogo: Grafika raczej 2d, 3d będę się uczył, ale kto wie kiedy coś konkretnego bd potrafił zrobić.

Imię: Lawliet

Nick: Mullook

Dlaczego Ty? Tak jak pisałeś by się czegoś nauczyć xD

Kontakt jak na razie na PW

Została wysłana wiadomość na PW.

Podanie:

Na kogo?: WebMaster jeśli nie musi to być nic bardzo zaawanosowanego mogę wam coś zrobić

Imię: Mariusz

Nick: This is Skill

Dlaczego Ty?: Znam HTML i pomniejszo PHP oraz C++

Twój numer GG(możesz podać na pw): kontakt only PW

Niestety na MPCForum mogę wysyłać raz na jakiś czas wiadomość na PW. Prosiłbym cię o założenie nowej wiadomości.

Opublikowano

Podanie:
Na kogo?: Rysownik 2d , concept art , character art :D
Imię:Filip
Nick:Decux
Dlaczego Ty?: Bo nie jestem leniwy
Twój numer GG(możesz podać na pw): 48486035

Nie lepiej rozmawiać przez ts lub raidcall ?

..

Opublikowano

>Unity3D

Przestałem czytać. xD Pomysł chwalę, bo przynajmniej coś chcecie zrobić, jednak z wykonaniem będzie o wiele gorzej. W każdym razie powodzenia.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Podanie: Tak

Na kogo?: Projektant map, animator.

Imię: Marcin

Nick: Virus

Dlaczego Ty?: Chciałbym od czegoś zacząć. Kiedyś myślałem nad tworzeniem map do gry Counbter Strike ale miałem za słaby PC. Teraz mam komputer wystarczająco dobry więc mogę się podjąć tego wyzwania. Jestem chętny do pracy w grupie, szybko się uczę.

Twój numer GG(możesz podać na pw): 11018828

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

ale masz kurwa zjebane zycie czlowieku jestem najfajniejszy H3h3szky

Trzeba przyznać jesteś taki śmieszny aczkolwiek potem się dziwisz, że w tym kraju mamy takich niedorozwiniętych prezydentów. Dorośnij to, że inni się popisują to nie znaczy, że Ty też musisz.

>Unity3D

Przestałem czytać. xD Pomysł chwalę, bo przynajmniej coś chcecie zrobić, jednak z wykonaniem będzie o wiele gorzej. W każdym razie powodzenia.

Czyżby dlaczego? Twoja sugestia trochę mnie rozbawiła niby czemu z wykonaniem ma być o wiele gorzej? w silniku tym naprawdę można zrobić niezłą grę.nawet ostatnio widziałem projekt jednego z internautów i naprawdę jest godny szacunku(mogę wysłać link na pw jak chcesz). To dobrze, że chociaż nas doceniasz bo większość nawet nie wchodzi w takie tematy. Skoro ludzie są młodzi i kreatywni warto skorzystać z tych wartości, a to wszystko może stać się wizytówką na przyszłość.

Unity3D został wybrany tylko dlatego, że jest darmowy tak samo jak Blender i Sculptris bo przecież nie będziemy pisać całego silnika z biblioteką DirectX albo OpenGL od zera.

PO DŁUŻSZYM ZASTANOWIENIU GRA BĘDZIE OPARTA NA SILNIKU UNREAL DEVELOPMENT KIT!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...