Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mix 2 komputerów

SensitiveToothe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to truposz jest. Co ty chcesz tam dołożyć, jak kupno G2020+H61+4GB DDR3+Corsair 450W jest rozwiązaniem wydajniejszym? Jaki masz budżet?

Opublikowano

Ram włożysz zasilacz wytrzyma, lecz z procesorem będzie gorzej gdyż jest to socket AM2, a ten obsługuje tylko 2-rdzeniowe procesory.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Przecież to truposz jest. Co ty chcesz tam dołożyć, jak kupno G2020+H61+4GB DDR3+Corsair 450W jest rozwiązaniem wydajniejszym? Jaki masz budżet?

Mam 2 komputery, ale chcę zrobić z niego 1, bo nie potrzebuję mocnej karty graficznej, bo w gry nie gram (tylko MC i CS:GO)

Ram włożysz zasilacz wytrzyma, lecz z procesorem będzie gorzej gdyż jest to socket AM2, a ten obsługuje tylko 2-rdzeniowe procesory.

To rozwiało moje wątpliwości :/

Miałby ktoś jakąś konkretną płytę główną z wbudowaną nVidią, bo akurat jej potrzebuję (taki fetysz :))

Opublikowano

Chcesz samą płytę ? A chcesz jej użyć z jakimś konkretnym procesorem czy ma być dowolna płyta? Napisz konkretnie co masz i co chcesz kupić i za ile,

Opublikowano

Chodzi ci o mostek, czy układ graficzny?

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...