Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co dalej?

mateusz K12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W więc chodzi o to że mam 3 poziom 14k golda i 700p. Kupiłem 2 pakiety za 12,5k już i teraz nie wiem czy kupić go jeszcze raz?

Bo w sumie w tym drugim pakiecie nic ciekawego nie było ;/

Co polecacie?

Opublikowano

Kupuj ile wlezie tych pakietów za 12.5 oraz 1000pieczęci. Szczególnie na początek. Dopiero przy około 15lvl lub wtedy kiedy będziesz chciał bądź posiadał wszystkie karty których potrzebujesz możesz zacząć kupować karty z herolda i pustki.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kup sobie pieczęcie i jedz na hacksach pelno ich n yt jest polecam Zdzisław

Kolejny co na hackach jedzie ja pierdole wypierdalaj to jest poważne forum a nie dla hakierów i boterów. Pozdro

Opublikowano

Kolejny co na hackach jedzie ja pierdole wypierdalaj to jest poważne forum a nie dla hakierów i boterów. Pozdro

Teraz wyjawię ci pewną tajemnice... TO JEST FORUM O CHEATACH I BOTACH (Sorry za caps locka ale jak już widzę 10 raz osoby która nie rozumie do czego to forum służy to już mnie krew zalewa) i to chyba normalne że osoba doradza coś "mniej" nielegalnego nieprawdaż?

Co do tematu-Polecam sobie je odkładać i kupować pakiety na poziomie +15.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...