Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty na w-f

pazi2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio widziałem z riboka na targu albo z njke.

Ale jak na wułef to najlepsze zwykłe halówki bo z doświadczenia wiem ,że te buty zaraz się zapocą lub rozwalą i trzeba będzie wyrzucić.

Regmannn

Opublikowano

Ja miałem trampki za 15zł i grało mi się dobrze. Moim zdaniem na WF kupowanie jakichś nike czy puma, to tylko dla szpanu

9368_gold.png

Opublikowano

@up niezły lans z takimi B)

@2up ja już 4 lata mam halówki kupowane,a za 15 zł to nie bo chcę je też do chodzenia po mieście

Opublikowano

Ja polecam Nike 5 Elastico, może musisz trochę dopłacić, ale jak dla mnie się opłaca. Jedną parę miałem na 2 lata. Są bardzo lekkie i fajnie wyglądają ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam, Soboń w takich popierdala to lans będzie

Oderwij jeden pasek i jak adidas

tekstylne.damskie.mlodziez_inne_194_2314

moje buty masz xD? Też tak zrobiłem i sprzedałem koledze za 6zł jak z nich wyrosłem (potem rozwalił je wywalił) 2 lata w nich chodziłem, lans był bo adidasy 3 paski, do nogi średnie, ale jak potrafisz grać to dasz radę.

Opublikowano

Ja miałem trampki za 15zł i grało mi się dobrze. Moim zdaniem na WF kupowanie jakichś nike czy puma, to tylko dla szpanu

Szpan takimi butami jest wtedy, kiedy rzucają się w oczy :D (ja mam nike elastico II, oczojebne zielone, czarny tył i różowa najka :D).

Ale porównując buty za 15 zł (te zwykłe halówki), a jakieś lepsze (typu właśnie nike) - jest spora różnica.

Normalny 'gracz', który na wf ćwiczy tyle co musi tego nie dostrzeże.

Jednak ja gram praktycznie codziennie (wf w szkole tylko 3h/tydzień) na boiskach, orlikach, halach itp.. i różnica jest znaczna.

Dużo wygodniejsze, nie bolą palce jak i cała stopa, fajnie piłka siada, a na boiskach z normalną trawą nie ślizgają się i nie niszczą tyle co te za 15.

Jeśli dozbierasz do ~150zł, kup wygodne nike, jeśli nie, polecam takie jak podał ktoś up - coś w stylu puma, f50, umbro.

PS. Mówiąc o moich butach chodziło mi o takie:

73550253_2_644x461_buty-nike-elastico-ii

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...