Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creative Tactic 3D Alpha - Opłaca się? ;)

MrCh4nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukiwałem słuchawek do 150zł i znalazłem takie o to słuchawki.

Z opinii wnioskuję ze słuchawki są bardzo dobre.

I teraz pytanie do posiadaczy owych słuchawek,

Czy dołączony do zestawu adapterek spełnia swoją rolę?

Czy jakosc dźwięku jest lepsza niz na integrze?

Warte są swojej ceny?

Mikrofon jest dobry (nie ma szumów, buczeń, zakłóceń)?

Opublikowano

Słuchawki godne polecenia, mój braciak ma i naprawdę można powiedzieć Perfecto ;p

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Ogólnie ok tylko łatwo sie rozpdają, bo boki są z plastiku.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sa ok - jakość nie jest najlepsza, ale służą mi już rok. Wystarczy o nie dbać.

Do minusów zaliczyłbym tą pseudo karte dzwiekową, zbyt czułe pokrętło głośności i to że trochę plastik trzeszczy jak się rusza głową xD mikrofon jest beznadziejny, trzeba miec mikro w buzi zeby bylo cos slychac. za to na mikrofon mozna fajnie zalozyc zalmana zm-01 i jest super, trzyma się i nie spada..

dobra integra będzie lepsza od tego adaptera minijack -> usb :) ja uzywam ich z xonarem dg i jest spoko

Ale tak to jakość dzwieku jest ok ;) i w miare wygodne są, dopiero po 4-5h na glowie bolą uszy i sluchawki zostawiają czerwone slady

aa, i robią glupie odbicia na wlosach, tzn strasznie ubijają wlosy :D

ogólnie polecam

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Czy w tej cenie znajde coś lepszego?

Oglądając recenzje to mikrofon był bardzo dobry na dołączonej do nich dźwiękówce, bez szumów i zakłóceń.

Mam też zalmana zm-mic1, więc moze gdybym podpiął go zamiast tamtego mikrofonu?

Ten zalman u mnie szumi ale to chyba przez to ,że mam słabą integrę na płycie głównej i zbiera dźwięki ze srodka kompa bo na lapku nie szumiał. Ta ich dźwiękówka zdziała cos?

Opublikowano

Superlux 668b będą lepsze jeśli nie zależy Ci na mikrofonie. Jeśli jednak potrzebujesz czegoś z wbudowanym mikro to weź Fatal1ty HS-800 (nie 1000 bo są na USB) dobry mikrofon i jakość wykonania jeśli nie robisz dziwnych rzeczy ze słuchawkami (jak zrzucanie ich z 15 metrów przez pana imieniem Paweł ;) )

Opublikowano

Bardzo dobre słuchawki, często gram w cs'a i ich słyszę wszedziej dzięki technologii 3d. Mikrofon rownież dobry, nadaje sie do nagrywania gameplayow itp. "Kreatife rządzi" a i jeszcze dostajesz fajny sterownik do zmiany np bassow i sa opcje dostosowane np do cs'a i można sobie zmienić głos. Polecam :)

Opublikowano

Dziwne, ja miałem droższy model "WRAITH" i mi się bok po prostu rozpadł, chociaż nie spadały, chciałem tylko je poluźnić.. xD

Mam nadzieję że Razer Blackshark mnie nie zawiodą.. w końcu z czegoś cięższego do rozwalenia jest.. Ale jak chcesz za taką cene, godne polecenia, tylko dbaj wierz mi xD.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jakoś te fatal1tki mnie do sb nie przekonują swoim wykonaniem :x

Czy w tej cenie (~150zł) znajde coś lepszego z tak dobrym mikrofonem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...