Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiedźmin, bestia

WiarygodnyNie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż ostatnio kupiłem sobie Wiedźmina, nie jestem jeszcze w Wyzimie ale muszę pokonać tak zwaną ''Bestię''. Na pewno wielu z was grało w Wiedźmina i może mi pomóc. Więc, gdy jest ta walka z Bestią to wszyscy przeciwnicy się najpierw rzucają na wiedźmę, która mnie leczy i ją powalają. Jak ją już powalą to lecą na mnie, nie ma mnie kto leczyć i szybko mnie zabijają, i tak jest zawsze. Może zna ktoś jakąś dobrą taktykę na tą Bestię i może mi pomóc.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :)

76561198054704425.png

Opublikowano

Witam !

Otóż ostatnio kupiłem sobie Wiedźmina, nie jestem jeszcze w Wyzimie ale muszę pokonać tak zwaną ''Bestię''. Na pewno wielu z was grało w Wiedźmina i może mi pomóc. Więc, gdy jest ta walka z Bestią to wszyscy przeciwnicy się najpierw rzucają na wiedźmę, która mnie leczy i ją powalają. Jak ją już powalą to lecą na mnie, nie ma mnie kto leczyć i szybko mnie zabijają, i tak jest zawsze. Może zna ktoś jakąś dobrą taktykę na tą Bestię i może mi pomóc.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :)

Tu masz najlepszy według mnie wideo tut. :) Miałem w ulubionych bo sam korzystałem. :) Jeśli o to Ci chodzi. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...