Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy hades jest dobry ?

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,jest mocny i wcale nie trudny do opanowania.

Gralem przeciwko botowi ra i dmg nie ma sporego i się troche boje jak to będzie na graczy ;/

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

hades to tank wiec dmg to on dużego mieć nie będzie chyba że zrobisz go pod ap

wtf tank ? xD a może zdominować linie ? :D

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Hades to pierwsza przeze mnie zakupiona postać, można powiedzieć, że jedna z moich ulubionych. Wystarczy dobry build i jest niemalże niezniszczalny. Jak nim grać? Przeważnie jeśli gracze mają pół życia to wkraczasz do gry. Na początek podchodzisz pod nich pierwszym skillem a potem korzystasz z ulti. No i już, masz albo 1 killa albo double killa. Trzeba tylko wyczuć czas.

Opublikowano

Hadesa rób pod AP i jazda. To moja pierwsza postać którą kupiłem i wymiata ;)

Masz tu taki sobie build:

Boots of the Magi > Warlock’s Sash > Gem of Isolation > Hide of Leviathan > Rod of Tahuti i ostatni item jak wolisz, coś do deffa albo następny itemek do AP.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ta i jak zarzuci ulti to ściągną go na 3 hity. Moim zdaniem hades to tank i tylko tank, wiadomo mozna sie bawic, ale to dopiero jak masz np. aresa lub odyna w party - wtedy oni uzywaja swoje ulti, ty wbijasz ze swoim i triple kill conajmniej. Wczoraj taka sytuacje mialem na assaulcie gdzie gralem hadesem i w pt mialem aresa i odyna to przeciwnicy kompletnie nic nie mogli zrobic.

Opublikowano

Ta i jak zarzuci ulti to ściągną go na 3 hity. Moim zdaniem hades to tank i tylko tank, wiadomo mozna sie bawic, ale to dopiero jak masz np. aresa lub odyna w party - wtedy oni uzywaja swoje ulti, ty wbijasz ze swoim i triple kill conajmniej. Wczoraj taka sytuacje mialem na assaulcie gdzie gralem hadesem i w pt mialem aresa i odyna to przeciwnicy kompletnie nic nie mogli zrobic.

Żeby cię nie mieli na trzy hity to po pierwsze wchodzisz do akcji z pełną ilością życia i atakujesz tylko wtedy, kiedy mają oni mniej więcej pół albo ciut mniej życia.

Opublikowano

Hades jest świetną postacią i również jak poprzednicy kupiłem ją jako pierwszą. Budowany pod offtanka w sam raz na solo lane, jednakże wcale nie traci wartości na duo lane, bądź na środku. Ulti nieocenione w tf, świetny system escape, heal, fear/silence. Czego chcieć więcej?

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...