Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zbugowac rp ?

Heqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposob jest prosty i niektorym znany wystarczy wykasowac konto i nie psuć gry innym.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

pisali, ale nie piszą. bo już dawno to zablokowano. sam dostałem bana i płaciłem 400zł ponad żeby mi konto zwrócili. nie wykupywałbym go gdyby nie fakt że skinów tam jest grubo ponad setka a łaczna ich wartość to ponad 2koła przeliczając na rp... (oczywiście rp nigdy nie kupiłem, kombinuje:)

Opublikowano

Był sposób z fake danymi oraz z fake kartą kredytową psc za 80zł mozna było zbugowac jeżeli robiłeś to ze swojego konta miałeś bana jeżeli z gifta na swoje konto to otrzymałeś tylko na konto z którego zrobiłeś gifta

@up ponad 2 koła rp to kwestia 2-3 pożadnych skinów ;]

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

mówię o tysiącach. a nie 2-3 skinach za 2krp, wydane było 2k na rp choć w żeczywistoście wiele rp było ze smurfowania kont na 20lvl i przesylania sobie skinów inne za wałki w call center, różne patenty na to miałem... a można było bugować tych rp ile wlezie;) ja to zrobiłem 5 czy 6 razy na swoim koncie...

Opublikowano

Był sposób z fake danymi oraz z fake kartą kredytową psc za 80zł mozna było zbugowac jeżeli robiłeś to ze swojego konta miałeś bana jeżeli z gifta na swoje konto to otrzymałeś tylko na konto z którego zrobiłeś gifta

@up ponad 2 koła rp to kwestia 2-3 pożadnych skinów ;]

Karinoss? Nie grales dzisiaj na jungli nautem a na midzie byla ori? To ja :D

Raczej chodzilo mu o 2k zl a nie RP

Opublikowano

Dało się, ale ja znam sposób na zbugowanie RP. Wchodzisz w sklep, doładuj RP, (musisz mieć paypala i na nim 20zł) i wybierasz 840 rp, logujesz się, potwierdzasz, i RP zostały zbugowane. Myśle że pomogłem.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...