Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Laptopem

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, napisałem tutaj, bo wchodzi tu więcej osób.

Otóż, od jakiegoś czasu zacinał mi się strasznie lapek, all muliło, otwieranie My Computer, przeglądarki itd. ostro muliło, postanowiłem więc zrobić formata- miałem tam dużo zajętego to myślałem, że od tego syfu. Niestety teraz jest troche gorzej, windows uruchamiał mi się po dopiero paru restartach, ale teraz to już w ogóle nie idzie. Po uruchomieniu pojawia mi się czarny ekran, następnie na dole " WIndows Loading Files" potem pojawia się ładowanie ale takie inne, szare. Następnie wywala czarny ekran i po 5minutach pojawia się kursor(mogę nim poruszać) Po paru restartach teraz po 10min pojawia się niebieskie tło+kursor(tapeta podstawowa Windows 7).

Może ktoś wie o co chodzi?

fs.png

Opublikowano

tak, nie potrafisz zainstalować Windows to i potem jeszcze sterowników do niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to masz pewnie już zasyfiony komputer, skanuj antywirem i czym tam znajdziesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Teraz skończył mi się Startup Repair, troche tego było w details,ale zapamiętałem to:

No OS files found on disk
action parition table repair

@ Dałem Repair z płytki Windowsa i czekam. Tera tylko przy włączaniu mam od razu ten ekran włączania ale po chwili kursor i koniec

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...