Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie po kliknięciu..

sQoobany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od razu na początku powiem, że mam Steam, i że to coś zaczęło się dość nie dawno..

Ostatnio mam pewien problem; pojawia się on mianowicie, gdy np. zmienię coś w opcjach i nacisnę "Apply", lub po prostu "OK". Natychmiastowo łączy mnie z jakimś serwerem, na który nigdy w życiu nie wchodziłem.. Dodatkowo od czasu do czasu binduje mi również inne klawisze, takie jak "K" (domyślnie - talk)

Gdy pytam ludzi na serwerach, to dowiaduje się, że nie tylko ja mam taki problem, a wiele osób. Ale oczywiście zajęci gracze nie mają czasu, lub ochoty na to by mi pomóc..

Liczę na wnoszące odpowiedzi, od ludzi którzy wiedzą o co chodzi.. ; D

Opublikowano

Podaj IP serwera z którym się łączysz - sprawdzę u siebie, wyeliminuję problem i podam odpowiedź :P [jak się uda]

Nie wiem czy konieczne Ci będzie IP... Ale wrzucę tu to, co wyskakuje mi gdy mnie łączy..

BUILD 5787 SERVER (0 CRC)

Server # 23

Server tried to send invalid command:"motd_write "GameMenu" { "1" { "label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" "command" "engine connect TeG.Ruls.Ro:27015" "OnlyInGame" "1" } "2" { "label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect" "command" "engine connect TeG.Ruls.Ro:27015" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "4" { "label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList" "command" "OpenPlayerListDialog" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "8" { "label" "" "command" "" "OnlyInGame" "1" } "9" { "label" "#GameUI_GameMenu_NewGame" "command" "engine connect TeG.Ruls.Ro:27015" } "10" { "label" "#GameUI_GameMenu_FindServers" "command" "engine connect TeG.Ruls.Ro:27015" } "11" { "label" "#GameUI_GameMenu_Options" "command" "engine connect TeG.Ruls.Ro:27015" } "12" { "label" "#GameUI_GameMenu_Quit" "command" "Quit" } "13" { "label" "" "command" "" } "14" { "label" "TeG.Ruls.Ro" "command" "engine connect TeG.Ruls.Ro:27015" }}

"D

Opublikowano

Na przyszłość.

Wystarczy przepatrzyć w folderze cstrike pliki cfg, w nich może być ukryty bind na connect z klawiszy, wtedy go usuuwasz i po problemie. Może to też być w twoim configu a jeżeli masz to na klawiszu i wiesz jaki to klawisz wpisz w konsoli unbind "klawisz".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...