Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA4 nie chce się uruchomić!

kammat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z GTA 4 (oryginalne) zainstalowałem, wgrałem patch 1.0.7.0 i gdy klikam PLAY to nic się nie dzieje, a jakieś 4 miesiące temu wszystko mi działało ale znudziło mi sie i odinstalowałem.

Co mam zrobic? Pozdrawiam

Opublikowano

Jest wiele możliwości np. złe sterowniki, spróbuj oczyścić komputer(np. ccleaner'em albo adwcleaner) oraz zainstalować na inny dysk np. systemowy ;)

Opublikowano

Nie polecam używać patcha 1.0.7.0 bo jak zawsze każdy patch w tej grze działa gorzej. Zainstaluj ponownie i wgraj 1.0.3.0

e2TT2Na.png

Opublikowano

Nie polecam używać patcha 1.0.7.0 bo jak zawsze każdy patch w tej grze działa gorzej. Zainstaluj ponownie i wgraj 1.0.3.0

jeśli chodzi o FPS to nie lepiej 1.0.4.0? :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

zainstaluje i dam znać

Mimo to wątpię by to rozwiązało problem. Masz najnowszego klienta GFWL? Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. :)

Opublikowano

mam problem bo zainstalowałem ale jak włączam Launchera to mam taki jak na 1.0.7.0 i nadal tak jak przedtem :/

pobrałem tego GFWL i nic

Opublikowano

mam problem bo zainstalowałem ale jak włączam Launchera to mam taki jak na 1.0.7.0 i nadal tak jak przedtem :/

pobrałem tego GFWL i nic

Włączasz przez aplikację Rockstar Games Social Club, tak? Zawsze możesz pobrać najnowsze sterowniki graficzne. Warto spróbować. Masz pobrane najnowsze biblioteki DX? Możesz to sprawdzić pobierając to narzędzie.

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

Opublikowano

włączam kilkając w ikone GTA4 a potem mam launcher Rockstar Games i klikam PLAY i nic

Ja taki problem miałem właśnie gdy nie miałem Games for Windows Live. Poczekamy na Moderatora. On będzie wiedział. ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...