Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] SQL NAVICAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otwierasz filezille wchodzisz do folderu /var/db/mysql i tam masz pliki tabel z navicata w tych formatach

lub jak nie masz filezilli to :

-wchodzisz do navicata

-klikasz ppm np. na account

-data transfer

-zaznaczasz jaka tabelke chcesz zapisac

-zaznaczasz transfer to file

-wybierasz do jakiego pliku zapisac np pliki.sql

-klikasz start pozniej close i wszystkie wpisy tworza sie w pliku tekstowym

-pozniej mozesz to wgrac na innym serwerze w taki sam sposob jak wgrywasz bronie lub nowe itemy

Opublikowano

Nie mogę ustawić Polski znaków w Nicku Postaci jak mozna to zmienić a TUT Od Bambuska nic nie pomógł na zmienienie Kodowania

otwierasz filezille wchodzisz do folderu /var/db/mysql i tam masz pliki tabel z navicata w tych formatach

Ale ja chcę Zmienić SQL na FRM, MYD, MYI

Opublikowano

wystarczy tylko pliki w tych formatach z folderu /var/db/mysql wyciagnac na pulpit, tam nie potrzeba do tego zadnego konwertera

Opublikowano

wystarczy tylko pliki w tych formatach z folderu /var/db/mysql wyciagnac na pulpit, tam nie potrzeba do tego zadnego konwertera

No już zarobiłem a Wiesz jak można zrobić Aby w Nicku Postaci Były Polskie znaki bo Jak daję Polskie znaki to mi Znaki Zapytania się robią "???"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...