Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Neverwinter -warto grać ?

Kacp3r0M3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Czy neverwinter jest rzeczywiście tak dobrą grą ? Czy Item Shop bardzo wpływa na grę ? Jakie są Wasze opinie na temat tej produkcji ? :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja nabiłem 60 lvl na 3 postaciach na beholderze. Wydaje mi się że warto i odrobinkę cie ta gra wciągnie. Item shop to rzecz zbędna bo jak sie przekonasz monety premium w późniejszych etapach gry zdobędziesz zwyczajnie sprzedająć waluty w grze.

Opublikowano

To bardzo ciekawe rozwiązanie, a czy w późniejszych etapach gry daje się rade grając solo czy bez gildii się nie obędzie ?

Opublikowano

W sumie. A klasa Rogue jest dosyć ciekawa ? Ciężko się na niej expi ? Domyślam się, że Rogue to papierowa klasa do robienia największego DPS'u.

Opublikowano

Ja GWFem robię większe obrażenia na instancjach bo posiadam AoE moce na których się opieram. Łotrzyk to burster/dps ale na cele pojedyncze, ale tak jak wspomniałeś brakuje jej trochę wytrzymałości.

Opublikowano

Gra jest naprawdę bardzo rozbudowana, więc myślę że warto grać. Jeżeli chodzi o is, to wszystkie przedmioty możemy kupić w ah za ad, więc nie trzeba nic wydawać ;)

To bardzo ciekawe rozwiązanie, a czy w późniejszych etapach gry daje się rade grając solo czy bez gildii się nie obędzie ?

Bez Gildii nic nie osiągniesz (szczerze mówiąc). Ale spokojnie, jest tyle Gildii, że na 100% do którejś Ciebie wezmą nawet jeżeli będziesz miał przeciętny set.

W sumie. A klasa Rogue jest dosyć ciekawa ? Ciężko się na niej expi ? Domyślam się, że Rogue to papierowa klasa do robienia największego DPS'u.

Rouge ogólnie jest dobrą postacią, choć po ostatnim update została mocno osłabiona, ale to nie zmienia faktu, że nie opłaca się grać, nadal jest dobrą, ofensywną postacią.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...