Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomoże mi ktoś ogarnąć ten głupi launcher?!

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wqurwia mnie ten launcher, dlaczego nie jest jak kiedyś.. Otóż chcę sobie wgrać nodusa ale kurwa tworze w folderze /version folder "Nodus 1.6.2". W środku daje nodusa i ten plik json i ich nazwa to "Nodus 1.6.2". W jakimś launcherze (MCShafter) stworzyłem nowy profil "Nodus 1.6.2". Minecraft się włącza i jest on standardowy a nie ten z nodusem. Jest to na pewno minecraft z nodusem, pobierałem go przed chwilą z wizardhax..

POMÓŻCIE to gówno ogarnąć, pierdole żeby tak utrudnili ładowanie modyfikacji do gry.. Gra staje się łatwiejsza a kurwa ładowanie nodusa to udręka. 30 minut się z tym gównem jebie i mam już dosyć :C Jeśli chodzi o to, co będę z nodusem robić to tylko używać radara, ponieważ nie chce aby ktoś zaatakował mnie lub jakoś itemy ze skrzynek poukradał.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Też pobierałem stamtąd Nodusa, i nie trzeba było kombinować... Wrzucałem tylko folder Nodusa do versions, a on miał już gotowy jar i json. Pewnie zapomniałeś zmienić nazwę wersji w samym pliku json lub w launcherze nie wybrałeś odpowiedniej wersji minecrafta lub masz zepsuty launcher.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...