Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sobie poradzić w tej super zbalansowanej grze?

kamilo75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czołg Tier III a wrzuca mnie do walk gdzie w przeciwnej drużynie jest masa czołgów Tier V/IV... który co najwyżej łaskocze... Balans tu jest masakryczny ;/ Jakieś rady?

:>>

Opublikowano

Rozumiem że chciałeś napisać iż masz Tigera 2 i wrzuca Cię do X i IX tak? Nie pchaj się na 1 linie, postój trochę na tyłach jako snajper.

Nie, mam Pz.Kpfw II Ausf. G. Tier III i mnie wrzuca do gry z tierami V/IV gdzie nic nie moge zrobić tylko stać i się patrzeć albo im gąsienice uszkadzać :D

@edit

o tygrysie mogę narazie marzyć :P

@korciok

Na czym polega gra "na scouta"? Gram dopiero od wczoraj (konto mam z 2011r. ale nie grałem przez 2 lata :/)

@edit

Ok dzięki korciok spróbuję tej metody :)

Opublikowano

Scoutowanie czyli odkrywanie przeciwnych czołg, tylko nie jedź na pałę przez środek (no chyba że chcesz medalik za to) tylko odkrywaj ich jak sojusznicy będą na pozycji bo dostajesz bonus za zadane obrażenia czołgowi którego odkryłeś.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie: Jeżeli mam załogę wyszkoloną na 100% w Marderze II i przeniosę ją później do Hetzera to pozostanie te 100%?

Opublikowano

Up:

Jeżeli przeniesiesz ją za złoto to tak, jeżeli za kredyty to będzie ona miała 90%

Kogo pierwszego warto wyszkolić na 100% za złoto i jakiego perka wybrać (czołg Hetzer) czy nie warto wydawać złota na takie coś?

@edit

Złoto dostałem za zmiane hasła oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...