Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS z 400 na 5/6

AdaxPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hay!

Witajcie mam pewien problem, Nowego kompa mam od 2 dni, Składany przez Informatyka, więc wszystko powinno być ok, Wszystkie gry inne (bf3, Crysis 2, Skyrim w te grałem narazie) chodzą bez problemu na najwyższych detalach !, Jednak z minecraftem od 2 dnia posiadania tego komputera mam problemy!

Mam duże spadki Fpsów, Przez 2 sec jest normalnie 300-400 FPs, A potem nagle bum na sekundę 5/6 Fpsów! potem znowu przez 2-3 Sec jest 300-400 i znwou bum spadek!

Nie wiem co mam zrobić prosze o pomoc, Dodam jescze że aby uruchomic mc musiałem zresetować komputer bo nie uruchamial się, klikałem było kółko obok myszki przez 3 sec i znikało, i tak wkółko..

Sprzęt

Intel Core i5 3340 x4 3.0GHz

Radeon HD 7850 1024Mb GDDR5 256Bit

HDD 500GB

8GB ram DDR3 1333Mhz

Windows 7 64 Bit

Opublikowano

@UP Optifine nic mu nie da, on ma dobry sprzęt. Radzę ci przeinstalować Javę oraz zaktualizować sterowniki karty graficznej.

Opublikowano

@UP Optifine nic mu nie da, on ma dobry sprzęt. Radzę ci przeinstalować Javę oraz zaktualizować sterowniki karty graficznej.

Polecam :

1. zreinstalować/zaaktualizować javę

2. zreinstalować MC

3. zaaktualizować LWGL

Dzięki Pomogło :D!

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...