Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Proszę o POMOC (T4G Blacklist)

Pomożemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od CZERWCA zostałem oznaczony w T4G blacklist przez co nie mogę pograć na wielu fajnych serwerach!

Proszę o pomoc w jaki sposób mogę odwołać bana lub oszukać T4G! Czy zmiana niku postaci pomoże ? lub coś innego?
Zostałem zbanowany za STARSPADDING

Przez tą stronę widać wszystko po wklejeniu profilu.

http://check.czechbattlefield.info/

A o to mój profil.

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2539747662/812326686

Ściągnąłem jakiś plugin do chroma T4G blacklist ale dokładnie nie wiem na jakiej zasadzie on działa miał mi pomóc ale lipa....

Proszę o szybką odpowiedź!

POZDRAWIAM!

Opublikowano

Statspaddowałeś. Jak mają dowody, nic nie zrobisz.

I ZAPAMIĘTAJCIE! ZMIANA NICKU NIE ODWOŁA WAM BANA T4G!!!

KAŻDY MA SWÓJ GUID I ZMIANA NICKU NIE ZMIENI GUID! PROSTE, A MĄDRE!

Opublikowano

166k najlepszy wynik jaki miales to jestem ciekaw jak masz sie wybronic :) konto na straty

zrob sobie nowe i graj uczciwie

Opublikowano

Z całym szacunkiem,T4G jest w żyć. Na jednym koncie, gdzie zawsze grałem uczciwie, a jedynie raz nabiłem 57k pkt, ponad rok temu, nawet nie wiedząc że jest to "zabronione" (akurat robiło to na dragon około pięć osób, więc się przyłączyłem, aż miałem lvl up) i dostałem bana za statpadding, a na drugim koncie, gdzie z braku czasu nabiłem chyba 50% pkt paddingując, pewnie z 500 000 pkt - brak bana. Kuriozalna uczciwość godna politowania, bo teraz skoro wiem, że mogę nabić paddingując 30 lvl i nie dostać bana oraz nabić uczciwie i dostać sie na pręgierz, a wystarczy:

nabijać do 25k (platyna w statystykach).

zabijać do 80 killi/rundę. A jak statystyki za wysokie to dać się pozabijać lub grać AFK...

Jest też specjalna statystyka dla konfidentów, platyna za 25 zgłoszeń i 90% banów.

I co to za zbiorowa uczciwość, że jak na jednym profilu ktoś "oszukiwał", a na drugim grał normalnie to cierpią pozostałe profile.

Jak np. spotkałem szturmowca, który miał full bronie, ale dostał 30 dni boosta na kredyty i mówi: zrobi snajpera i kupi sobie M82, bo szkoda kredytów, no ale będzie musiał mu nabić lvl = ban na uczciwego szturmowca.

bot t4 czepia sie głównie cyferek (wszystkie wartości ponad platynę to daje suggested), po "weryfikacji" wystawiają bany, i tak np. jeżeli macie ratio 10.0 jako snajper i ponad 50% headów to pewnie macie aimbota i macie ban, a jezeli 10, bo w helce macie 30.0 to ok. Botów szukają po screenach, ale wiadomo, że tak nikogo nie złapią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...