Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomożecie?

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Miałem zakład z kumplem że w 2 tygodnie nie wbije 8tieru... Wbiłem isu 152 i kilka V tierów. Dziś jest 14 dzień i udało się. Ale mam słabe działo. Na su 152 wymaxowałem wszystko ( oprócz radia) i mam to 3 działo a do najlepszego 64k xp potrzeba... Ale 8 nie umiem przebijać... Jak to szybko wbić?? Teraz nawet na Xt mnie daje a ja 8 ledwo przebijam. Pomocy

Opublikowano

wal z tego 152 mm co bierze po 700 hp burzącymi, wtedy zadasz uszkodzenia nawet 10 tierom. Chodzi o to podstawowe w SU 152.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

dokładnie, polecą hejty ale skoro jesteś nowy, to polecam Ci hitzony jak nie wiesz co, gdzie przebijać - nauczysz sie grac to je wywalisz , ja sam na swoich błedach sie uczyłem weakspotów ; P

Opublikowano

dokładnie, polecą hejty ale skoro jesteś nowy, to polecam Ci hitzony jak nie wiesz co, gdzie przebijać - nauczysz sie grac to je wywalisz , ja sam na swoich błedach sie uczyłem weakspotów ; P

Mówisz o weekspotach ale te działa są dziwne nie zachowują sie normalnie , na 7 było z nimi różnie to na 8 jest masakra .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Tego po prostu trzeba się nauczyć. Do ruskich dział trzeba mieć wyczucie bo są strasznie niecelne, ale mają za to jeb*ięcie i są w miarę szybkie jak na swoje tiery. Tak więc... Polecam po prostu kampe w krzakach jak każdym TD'kiem i wal od boku i tyłu, od przodu nie masz co się sadzić chyba, że wiesz, że na 100% przebijesz :)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...