Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] PSY's M416 CQB è

Coocainek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podniosłem dziś i gra się dobrze :) gdybym miał wybór zwykłe a z eventu to bym brał niebieskie, które zresztą kupuję :) jest ładniejsze niż zwykłe i zawsze o 1 statystykę lepiej :)

Opublikowano

podniosłem dziś i gra się dobrze :) gdybym miał wybór zwykłe a z eventu to bym brał niebieskie, które zresztą kupuję :) jest ładniejsze niż zwykłe i zawsze o 1 statystykę lepiej :)

1 pkt w statach ale o wiele widoczniejszy jestes na mapach bo to w oczy bije strasznie wg. mnie nie warto

Opublikowano

1 pkt w statach ale o wiele widoczniejszy jestes na mapach bo to w oczy bije strasznie wg. mnie nie warto

to zależy kto jakie tryby gra, na jakich mapkach itp. według mnie warto.

Opublikowano

W tej grze nie ma czegoś takiego jak maskowanie. xD Tu nawet położyć się nie da.

Broń jak najbardziej warto. Kupiłem na perma choć na drugim koncie mam zwykłe CQB.

Te jest wyjątkowe ze względu na kolorek, nietypową ikonkę na tabeli w lewym u góry gdy kogoś zabijemy z tej broni, gdy zabijemy kogoś to czasami słyszymy dźwięki z ganam style oraz ikonki " 1 Kill " itd. są całkowicie inne.

Mój kolega ma zwykłe CQB na perma na swoim koncie ale tak mu się moje spodobało że stwierdził że pierdzieli i kupuje drugie.

Teraz zbieram na CZ

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...