Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] warto kupować postaci za RP w promocji ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli masz niedużo postaci na koncie to jak najbardziej się opłaca ale pamiętaj - kupuj tylko te które są warte 6300 ip, w innym przypadku się nie opłaca.

Opublikowano

Jak już chcesz kupowac postaci za RP to tylko te droższe i tylko kiedy są w promocji, w każdym innym wypadku nie opłaca się.

Co do tego skina: warto go kupić, dosyć fajnie wygląda w grze, ma estetyczny art i ładnie zmienione pacynki.

Opublikowano

Ja Ci powiem tak. Ja kupuję postać tylko wtedy kiedy na nią zbieram. Oczywiście jeżeli mam aktualnie jakieś RP na koncie :]. Teraz właśnie na fizza zbieram ale jak zobaczyłem, że jest on jutro w promocji to banan na twarzy, że będę miał 2 postacie więcej ;]

Opublikowano

Ja kupuje postki za RP, skiny nie są mi jakoś wybitnie potrzebne.. Ostatnio kupiłem za rp Ahri i Kha Zixa a słyszałem że jutro Fizzolec w przecenie więc też do kupienia :-)

Opublikowano

Ja za RP kupuje tylko i wyłącznie skiny, gdyż na championy wole sobie uzbierać te max. 6.3k ;)

siema.

Opublikowano

Ja osobiscie wolę champa ;X

Wiadomo czasem tam kupię skina, ale jednak skin to nie skill. Wolisz kupić skin do... i gówno z tego mieć czy może np fizza który jutro jest na wyprz, i carrować gry w brązie? ( nie mówię że w nim jesteś, taki przykład) .

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Osobiście polecam kupno champów w przecenie, tylko tych których potrzebujesz, zbierasz na nich.

Najlepiej kupować postacie, które kosztują 6300, ew. 4800 PZ(najlepiej się opłaca).

Jeśli masz kupować postać w przecenie, która średnio Ci przypada do gustu, najlepiej wydaj RP na inną, która będzie w najbliższym czasie, bądź skina.

Opublikowano

mam 70 postaci, z tego jakieś 20 za rp (wiem, noob bo 7 z nich to cena 440rp

byłem napalony raz to na talona, raz na wukonga itd

shaco? kumpel ma i powiem ci że z dostępnych dla tej postaci jest najlepszy

sweetasne pacynki xD

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Jeśli masz kasę to pewnie, że tak.

Jeśli jednak wolisz je wydawać z rozwagą, to opłaca się tylko te za 6300 w promocji czyli za 487 RP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...