Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szybko i na temat. Został mi ukradziony telefon z karta PlaYa i mam pytanie gdzie mozna zglosic ? Numer jakiś poproszę. Bo nie wiem czy w obsludze klienta mogę zablokować numer. Naprawdę pilne. Moderatorzy, prosze nie dawajcie warnow ani nic wazny temat prosze !!!

2s6wxf4.png

Opublikowano

Udaj się do punktu playa i tam zablokują. Ewentualnie zadzwoń do obsługi klienta i tam może podadzą Ci przydatne informacje albo też zablokują. Jednak lepiej jakbyś poszedł do tego salonu bo tam wszystko powiesz. Tylko musisz mieć ze sobą dowody, że to twój numer!

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Zadzwoń do obsługi klienta i wytłumacz im o co dokładnie chodzi. To są w końcu ludzie i zrozumieją chyba, więc powinni bez problemów zablokować twój numer ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

niby tak ale czytam akurat na forach ze policja NIC ale to NIC nie robi w zwiazku z tym (to nie ameryka :D)

policja wprost "kocha" zgloszenia o kradziezy telefonu ... odzyskac fona sie praktycznie nie da wiec skutecznosc 0 a zgloszenie trzeba odnotowac i skutecznosc calej policji spada o x%

2s6wxf4.png

Opublikowano

Został Ci ukradziony telefon (ktoś go ukradł, widziałeś to) czy może go zgubiłeś? Jest to zasadnicza i podstawowa różnica. Myślę, że zablokują Ci numer z pewnością aczkolwiek na tym poprzestaną. Jeśli telefon nie był na abonament to nijak nie da się go namierzyć/znaleźć. Policja powie Ci żebyś był cierpliwy i ''zrobią wszystko co w ich mocy'' tłumacząc inaczej, nic nie zrobią.

Opublikowano

no to mam po telefonie. Wiem ze ktos mi zwinal

Dzieki za pomoc wszystkim :angry:

----------------------

Moderatorze, możesz zamknąć temat (chyba że ktoś ma coś ważnego co może pomóc)

2s6wxf4.png

Opublikowano

no to mam po telefonie. Wiem ze ktos mi zwinal

Dzieki za pomoc wszystkim :angry:

----------------------

Moderatorze, możesz zamknąć temat (chyba że ktoś ma coś ważnego co może pomóc)

jaki telefon zgubiłes ? jak z androidem to możesz go namierzyć przez manager urządzeń z androidem

https://www.google.com/android/devicemanager?hl=pl&u=0

najlepiej było zainwestowac 12 zl w cerberusa i bys nie miał problemu :/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

a jak to coś z ios'em to tam masz chyba lepsze narzędzia do namierzania :P

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...