Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Technikiem serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z racji tego, że mam sporo czasu jestem w stanie zaoferować się jako technik. Potrafię dodać wszystko na serwer jak i do clienta. Więcej info PW

UWAGA! W ramach posady oczekuje wynagrodzenia (nie tylko rangi).

4692787228.png

Opublikowano

Nie polecam to jest jebany oszust i kłamca!

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie polecam to jest jebany oszust i kłamca!

Ty ćpasz coś ? A tak na marginesie - "jebany" To możesz być Ty (nie wiem co tam u Ciebie w domu się dzieje).

4692787228.png

Opublikowano

również niepolecam widać po piśmie

Jakby jakiś no-name Ci pocisnął co byś zrobił? Lampił się i miał happy meal na twarzy ? Wyjdź z tego tematu bo widzę że piszesz nie na temat.

4692787228.png

Opublikowano

Może i szukam technika, ale po pierwsze trzeba ogarnąć pismo a po drugie to jeśli chcesz aby ktoś ci postawił serwer itd ty tylko zrobisz pliki na które poświęcisz kilka h dobrej zabawy i doskonaleniu się i za to chcesz kasę i rangę to dzięki bardzo :)
Powodzonka życzę. Jest coś innego jeśli byś był profesjonalnym technikiem, podał byś kilka serwerów które sam robiłeś i są do dziś np Balmora, Ravia itd to oczywiście należy ci się % z IS lub odrazu kasa za wykonanie plików. Ale jeśli robisz to 1 czy tam 2 raz to nie dostaniesz odrazu % z IS myślisz że co z serwa bd leciało 50zł na miesiąc i ty dostaniesz 50% to serwer za 25zł się opłaci?? No chyba że jeśli 50/50 to płacisz np 400zł i 2 osoba 400 a potem co brakuje to na pół dokładacie to co innego. Ale zastanów się i napisz co o tym sądzisz. Odrazu ci mówię nie pisz jak dziecko np. wyjdz z tematu bo to tylko ci reputacje zepsuje i % naliczysz.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Może i szukam technika, ale po pierwsze trzeba ogarnąć pismo a po drugie to jeśli chcesz aby ktoś ci postawił serwer itd ty tylko zrobisz pliki na które poświęcisz kilka h dobrej zabawy i doskonaleniu się i za to chcesz kasę i rangę to dzięki bardzo :)

Powodzonka życzę. Jest coś innego jeśli byś był profesjonalnym technikiem, podał byś kilka serwerów które sam robiłeś i są do dziś np Balmora, Ravia itd to oczywiście należy ci się % z IS lub odrazu kasa za wykonanie plików. Ale jeśli robisz to 1 czy tam 2 raz to nie dostaniesz odrazu % z IS myślisz że co z serwa bd leciało 50zł na miesiąc i ty dostaniesz 50% to serwer za 25zł się opłaci?? No chyba że jeśli 50/50 to płacisz np 400zł i 2 osoba 400 a potem co brakuje to na pół dokładacie to co innego. Ale zastanów się i napisz co o tym sądzisz. Odrazu ci mówię nie pisz jak dziecko np. wyjdz z tematu bo to tylko ci reputacje zepsuje i % naliczysz.

Ale niby czemu mam ogarnąć moją pisownię? Jeśli chce tak napisać to tak napiszę. Po 2. nie mam zamiaru Ci pisać "wyjdź z tego ... bla bla" bo widzę że nie jesteś na niskim poziomie, więc grzecznie Ci napiszę, że nie lecę na początkową kasę, szukam pracy na STAŁE, a nie tak jak ostatnio, zrobiłem wszystko sam od zera, a co dostałem w zamian? Wydalenie z teamu bo co ? Jedna głowa za dużo do podziału? Dlatego piszę tutaj ostatni raz - SZUKAM TEAMU NA STAŁE - i nie chciałbym aby w moim temacie powstał spam. Więc dziękuje za wysilenie swoich rąk do napisania posta i proszę aby nie robił się tu spam. Pozdrawiam.

Przy okazji Ref.

4692787228.png

Opublikowano

Weź napisz mi swój nr Gadu na Priv.
Zobaczę może się dogadamy.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...