Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Profesjonalnie wykonane GUI w Pythonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, oferuje GUI na zlecenie do Metina.

Od dłuższego czasu interesuje się Pythonem i już całkiem sporo potrafię.

Jeżeli potrzebujesz GUI na swój serwer Metin2 to pisz na GG w celu ustalenia szczegółów.

Na GG również przedstawiam GUI jakie już wykonałem i opisuje bardziej swoje umiejętności!

GG: 48458958

Oferta - aktualna

linki poza mpc

Opublikowano

Przed chwila pisał do mnie Terazo z Teodora i innych niewypałów tego typu :D

Boli go dupsko z tego powodu, że ktoś potrafi więcej od niego.

Rozmowy nie mam zamiaru tu wklejać, bo nie chce biedaka bardziej ośmieszać. Wystarczy, że na każdym kroku robi sam z siebie debila.

Tylko mi nie mów, że te Twoje 'GUI' polegają na używaniu Gui Editora od Kamera bo jebnę...

Co do twojego pytania, to nie używam Gui Editora od Kamera, czyli dzisiaj jeszcze nie je*niesz.

Jak jesteś ciekaw wyglądu GUI itd. To zapraszam na GG.

linki poza mpc

Opublikowano

Przed chwila pisał do mnie Terazo z Teodora i innych niewypałów tego typu :D

Boli go dupsko z tego powodu, że ktoś potrafi więcej od niego.

Rozmowy nie mam zamiaru tu wklejać, bo nie chce biedaka bardziej ośmieszać. Wystarczy, że na każdym kroku robi sam z siebie debila.

Co do twojego pytania, to nie używam Gui Editora od Kamera, czyli dzisiaj jeszcze nie je*niesz.

Jak jesteś ciekaw wyglądu GUI itd. To zapraszam na GG.

Kto to Terazo z Teodora, bo nie ogarniam.

Co do tego kto więcej potrafi, boisz się pokazać co zrobiłeś, bo zostaniesz wyśmiany?

Opublikowano

Widziałem prace tego gościa i powiem Wam, że dobrze prezentują się w grze... ;x

Twoje też bardzo dobrze prezentują się w grze :)

Dzięki ci Terenzo za wyrazy wyrozumiałości.

Mnie twoje pomysły też się podobają, szczególnie te jedno Gui, gdybym był FuBu już bym ci je ukradł ale nie jestem także spokojnie ^^

@Co do tematu

Jak na razie mam tylko jedno zlecenie i osoba która mi zaufała się nie zawiedzie i liczę na dobra opinie od tej osoby jak już je skończę.

Ps. Podczas pisanie tego posta oblałem się Tigerem i śmierdzi mi koszula kur*a.

@Edit

Pojawiły się kolejne zlecenia, więc najbliższy termin wykonania kolejnych to za 4 dni. Chyba, że komuś się bardzo śpieszy to wykonuje od ręki.

Ale zlecenia dalej przyjmuje, jednak prosiłbym o profesjonalne podejście do sprawy, ja staram się tak podchodzić do waszych zleceń.

Dodam, że na wykonane zlecenia jest gwarancja life time, jak coś nie będzie działać to od razu naprawiam :)

linki poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...