Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wyposażenie HC.

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na Dominacja HC, ponieważ podoba mi się ten tryb. Kiedyś trochę na normalu grałem ale wkurzają mnie Qsy i takie tam, na HC prawie tego nie ma. Jakie polecanie wyposażenie jeżeli chodzi o perki? Jeżeli chodzi o broń to używam tylko MTAR.

Mam do niego. Mam wszystkie odblokowania ale tak właściwie to nic nie jest mi potrzebne. No chyba, że tłumik... Perki to już sam nie wiem, chcę miec 5 perków bo granatów ofens. czy defens. w ogóle nie używam. Co mi możecie polecić? Mówimy tutaj tylko o trybie HC. A dodam tylko, że Scorestreki to zawsze mam ustawione Działko strażnicze, Śmigłowiec stealth oraz Orbital VSAT.

Opublikowano

Nie gram na HC gdyż po prostu nie lubie jak jestem na 1-2 strzały.
Ale jeśli już miałbym grać to taką klasą która jest szybka, bo na HC im szybciej zareagujesz tym lepiej.

Co do klasy to taki setup:

U5Ho2wl.jpg

Opublikowano

Dzięki na pewno wypróbuję. Jak ktoś coś jeszcze ma to niech piszę ;)

Opublikowano

Właśnie bardzo mało daje więc nie używam go. I tak mało kto używa granatów bo boi się, że swoich zabije.

Opublikowano

Waga lekka , zręczność , wojak , broń to an z fmj , chwytem przednim i kolbą , do tego tomahowk , broń dodatkowa w zależności od preferencjii

Opublikowano

Jak wbijesz się w enemy campe , to po rozwaleniu +/- 4 trupów , dobrze jest mieć broń dodatkową , aby nie musieć szukać osłony na czas reloadingu broni głównej

Opublikowano

Jak wbijesz się w enemy campe , to po rozwaleniu +/- 4 trupów , dobrze jest mieć broń dodatkową , aby nie musieć szukać osłony na czas reloadingu broni głównej

Na HC to by nawet tej broni nie zdąrzył wyjąć :F, chyba że by natrafił na jakiś noobów, ale na HC grają przeważnie ogary.

Opublikowano

PDW z laserem i szybkimi magazynkami, waga lekka, padlinożerca, zręczność, maska taktyczna.Jak Ci zostanie jakiś slot, to możesz dołożyć jakieś perki, albo kolbę do PDW.

Opublikowano

PDW z laserem i szybkimi magazynkami, waga lekka, padlinożerca, zręczność, maska taktyczna.Jak Ci zostanie jakiś slot, to możesz dołożyć jakieś perki, albo kolbę do PDW.

Ale on napisał że gra tylko MTAREM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...