Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellcat - Dobry czołg ?

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was małe pytanko : Czy szybko idzie zarobić kasę na Hellcat'ie ? [ile sie dostaje m. in za 600 , 1000 , 1500 , 2000 obrażeń]

Z góry dzięki ;D To na tyle.

Opublikowano

To zależy czy masz premke czy nie :)

Bo jak masz to minimalnie 20 k za bitwe a jak nie to tak licz na 10 może 15 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Hellcat? Tak to bardzo dobry TD'ek czemu? bo jest jednym z najbardziej uniwersalnych niszczycieli czołgów ponieważ możne służyć za spota jeśli posiada się lornetkę lub osłoniętą optykę , za typowego niszczyciela zkampionego w krzakach.. , I chociaż ma dosyć wolno obracającą się wierze to da się nim objeżdżać wrogie czołgi :) Pozdrawiam Michalx102

Opublikowano

Wolę praktycznie Jacksona. Hellcat niby posiada to swoje Mocarne Działo ale pancerza mi tu brak. 13/13/13. 1 Strzał w Ammo Racka i Kicha. O dziwo czołg podziwiam. Strzeliłem dziś chyba z AP (122mm D-2-5T) i O dziwo "Nawet go nie zarysowaliśmy" (Stał przedemną Bez kątowania). Możliwe czołg dobry ale jak mówię 13/13/13 to nic wielkiego a wszyscy go podziwiają.

Opublikowano

To snajperski/camperski TD, pancerza nie potrzebuje. Chociaż trochę grubszy by się przydał.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

NA 6 tierach jest OP, kw1s znerfia, to on pozostanie.

Przestań pisać, że każdy czołg jest OP.

Spammer B|

@topic

Daje rade zarabiać, ja średnio za bitwę 15k wynoszę bez żadnych starań :P

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...