Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/dyskusja] Nowy pakiet dla medyka

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dziś dali nowy pakiet dla medyka a jest nim Qbb-95 + reddot za cene 5400 fundsów.

Co myślicie o tym pakiecie?

Ja osobiście jestem pozytywnie zaskoczony co prawda bardziej liczłem na qbb + nesemiz

b6b78815.png

Opublikowano

@down

Nie można dać nemesis z l85. Jak już,to za 10k funds. Szturm musi być znerfiony i w końcu niech usuną pakiet, jak na medyku!

@2down

Ja mam 14lvl, ale chyba nie kupię tego pakietu.

Opublikowano

Ja tam QBBczkę mam już od miesiąca. Według mnie nie opłaca się tego kupować, chyba, że jesteś 8 lvlem medyka z brutusem i przechowalnią. Wtedy to ma sens.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mam nadzieje,że nie wprowadzą na serwerach zakaz za to Qbb,bo nie będę miał czym grać :P

Qbb jak narazie jest to najlepsza broń z najlepszym potencjałem do tej pory dla medyka i ogólnie mało osób używa tej broni ze względu na cenę,a teraz jak się dorwą ludzie tej broni to będzie sieczka na czatach noob, prebuy, hacker , OP xD

Poza tym mimo wszystko drogi jakiś ten pakiet tylko samo Qbb+reddot to famas był o wiele tańszy.

Cóż dają Qbb to zapewne i będzie l85a2 wkrótce dostępne dla szturma w końcu nowe bronie będą lada chwila.

I po następne tak naprawdę kiedyś o wiele lepsze było Qbb w którejś aktualizacji po cichaczu zostało znerfione i mało kto wie o tym,ale pomimo tego i tak daje radę.

@Down

Ogólnie to tak jak patrzyłem swoje dawne ss to kiedyś miałem najlepsze staty i nie było dla mnie jakiś problemów zrobić 50 czy 70/80 killi czy też zrobić 40 killi bez żadnego deda.Byłem co chwile zgłaszany do t4g.I jak teraz sobie analizowałem staty to najlepiej szły do maja 2013r. W czerwcu już gdzieś musiał być nerf qbb.A i nie grałem żadnym nemezisem chociaż i probówałem grać nemezisem,ale to tylko przekładało się na gorsze wyniki.

Opublikowano

up czyli kiedyś qbb było jeszcze celniejsze?

Ja już pakiet mam, widać tórcy zaczynają powoli traktować na róni klasy, jak assault miał fama to później dostał słabszy ale i tak w miarę dobry, szkoda że medyk niema dobrego zestawu

b6b78815.png

Opublikowano

Kto skorzystal z pakieku i mial "Beczke QBBeczke?? Bo ja tak :p

Nie wiem moze znerfione ale ja chcialem miec Reddot :p Dodsm go do M60 z Pakietu Jonj :)

Jak sie bedzie spisywac QBB z dodatkami z jonj? :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Tak, super! Teraz już troszkę mniej tych famasów jest, to będzie wysyp QQB... Od razu L85 nemesis predator vipery piranie i inne op bronie niech dadzą za 2000 founds ;_; Jak dobrze że są takie serwery gdzie jest kick za dobre bronie. :)

Opublikowano

Lama nawet z qbb będzie mięsem armatnim. Nie broń a technika zrobi z ciebie zawodnika.

@2up

Samo m60 jest dobre, tylko za duży odrzut w górę. Lepiej byłoby mieć pakiet brutus lub przechowalni.

Opublikowano

up no niewiem czy jak masz technike i gównianą broń(pp-20) i wyskoczysz na gracza z famasem to masz nikłe szanse, technik jest ważna ale broń też

Piteraskwiat qbb dobrze z tym gra się ale mówie ci kup pakiet przechowalni i primiarha i nesemiz do tego to jest normalnie sieczka( grałes w gta sa? jeśli tak to można by powiedzieć że qbb z tymi dodatkami to minigun)

b6b78815.png

Opublikowano

@up Dostosuje sie do zalecen :)

Przechowalnie mam tylko na mechu i szturmie ,ale skoro bron ma byc lepsza to jak bede mial abonament to kupie sms za 24zl i kupie :)

A kto niegral w GTA:SA <3

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ogólnie jak narazie mało osób ma Qbb gdyż nie ma informacji w postaci reklamy,że jest secik z ową bronią.

Poza tym jak ja się ciesze,że tak polecacie do Qbb nemezis przynajmniej będę miał dalej przewagę ^.^

Opublikowano

Kto skorzystal z pakieku i mial "Beczke QBBeczke?? Bo ja tak :P

Nie wiem moze znerfione ale ja chcialem miec Reddot :P Dodsm go do M60 z Pakietu Jonj :)

Jak sie bedzie spisywac QBB z dodatkami z jonj? :)

Granie na dalsze dystanse będzie ultra trudne :p

Do qbb tylko nemezis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...