Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keyloger.

noobeq19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno ukradziono mi konto keylogerem(był on z tego forum) znam do niego id, ale nie mam na nim zmienionego e-mailu, bo go dostałem od kumpla.Chciałbym odzyskać to konto.Piszcie propozycje za pomoc daje +

Opublikowano

Ale nie wiem która to osoba,bo pamiętam, że był temat z th2.0 chyba i to pobrałem po przeskanowaniu AVG miałem na kompie 50wirów.

Offtop:

Co się stało z opcją dawania +??

Opublikowano

no top jezeli nie masz zmienienego meila co za problem zadzwon do kumpla niech ci poda meila albo wejdzie i ci zrobi nowe hasloale przed tem wejdz na

To jest ukryta treść, proszę

i odzyskaj haslo i zrob formata

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano
Ale nie wiem która to osoba,bo pamiętam, że był temat z th2.0 chyba i to pobrałem po przeskanowaniu AVG miałem na kompie 50wirów.

Offtop:

Co się stało z opcją dawania +??

Polecam tego antywira, ale ty chyba wyłączyłeś opcje skanowania pobranych plików. Sam mam AVG i zawsze mi wykrywa co jest w plikach.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Też ostatnio coś pobrałem,( a pobieram tylko z tego forum ), konta mi nie ukradli, ale wzięli mi cały hajs ok 3kk, FMS +8 11śr bon 12 do siły, śmiertelną +6 ,ebonitki +7, branze z bonem +500 pż i wiele innych. Więc prośba do admina żeby przeskanował forum i znalazł tego cwaniaka co wstawił Keylogera ;/...

To że lolek1400 nieznaczny że mam 14 lat !

Opublikowano

Nom troche to bulwersuje ale watpie ze to usuna bo to jest dla tych co sie na tym znaja jak ci konto ukradli to trzeba bylo uwazac

Opublikowano

Każdy key rozpoznany po skanie jest usuwany a autor perma ma.

Każdy plik który jest bez skana lub ze skanem lecz mało wiarygodnym skanujemy i mamy własne wyniki.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Tak ale ja ściągam ZAWSZE pliki zeskanowane przez założyciela posta, i czekam aż kilka osób ściągnie i napiszą że działa, więc albo kilka osób okrada konto albo jakiś sprytny Keyloger...

To że lolek1400 nieznaczny że mam 14 lat !

• Dodaj nową pozycję...