Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XBOX 360 CZY PS3

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS3 - więcej fps'ów w grach, lepsza wydajność

X360 - kinect, pad

Opublikowano

PS3 - Przerabialna ale na niższych wer. oprogramowania , więcej exclusivów , mniejszy pad , darmowe multi

X360 - Prawie Wszystkie modele xa przerbialne oraz łatwe do przerobienia , mniej exclusiwów , większy pad , płatne multi

Opublikowano

PS3 - więcej fps'ów w grach, lepsza wydajność

X360 - kinect, pad

Ty se z PS3 żartujesz ? Te konsole są takie same , na PS3 exclusivy lepiej wyglądają tylko a te FPS'y to mit jakiegoś debila.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Te gry tylko na ps3 to spokojnie xbox 36 by uciągnał i nawet nie wiem czy nie z lepszą grafiką. Popatrz sobie na porówanie gier na ps3 i xbox 360 prawie zawsze xbox wypada lepiej.

Opublikowano

Mam xboxa i mogę powiedzieć, że jeśli nie zamierzasz kupować gier to możesz śmiało go brać, nawet można pograć sobie na multi(na piratach) za free(są sposoby na darmowego 2dniowego golda który i tak nie jest drogi).

Opublikowano

Mam xboxa i mogę powiedzieć, że jeśli nie zamierzasz kupować gier to możesz śmiało go brać, nawet można pograć sobie na multi(na piratach) za free(są sposoby na darmowego 2dniowego golda który i tak nie jest drogi).

Darmowy 2-dniowy gold o którym mówisz, już nie działa :p

Opublikowano

Aktualnie nie działa no ale za kilka miesięcy znowu ruszy B)

Co do konsol to pod względem Multiplayera to Xbox 360 jest lepszy jakościowo niż PSN czy jak to się tam to zwie :P .

Opublikowano

Aktualnie nie działa no ale za kilka miesięcy znowu ruszy B)

Co do konsol to pod względem Multiplayera to Xbox 360 jest lepszy jakościowo niż PSN czy jak to się tam to zwie :P .

Sam mam xbox 360 i za golda dostaje się jakieś gówniane gry sprzed 6 lat, a na ps3 z abonamentem ps+ dostaje się ac3 w tym miesiącu.

Opublikowano

mam xbox360, ale zakupuję PS3 na dniach napisze porównanie która według mnie lepsza. Zobaczyć najlepiej po protstu grach gdzie najwięcej wydań tylko na daną konsolę. pad o x360 używam w pc innego żadnego nie chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...