Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aplikacje na tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym se ściągnąć aplikacje ale kompletnie nie wiem jak, chodzi o tablet - mam w zestawie microusb jedyne ktore wchodzi do tego patrze no jakos wlazlo ale ta druga czesc ktora wchodzi do komputera to se mozna w siśkę za przeproszeniem wsadzić i chciałbym się spytać czy można ściągnąć daną aplikację bezpośrednio do tableta w sensie na tablecie bym ściągnal, poza tym aplikacja jest spoza google play

@edit odkrylem ze mam jeszcze kabel od telefonu i pasowal ale jak odpalone mam wszystko niby ok wlaczam jakis folder i on jest pusty nie wyskakuje nic wrzucam cokolwiek do niego to sie nic nie dzieje

Bez reklam fb

Opublikowano

Jaki to tablet? Od Apple? Jeśli tak, to musisz mieć program Itunes.

Spoza Google Play... Od kiedy użytkownicy iOS'a mają dostęp do sklepu androida?

Do autora: może napiszesz czy próbowałeś sciągnąć prosto przez przeglądarkę?

Opublikowano

@up odkryłem kilka marketów i ściągałem gry ale większość jest zazwyczaj tak zjebana że nie działa nie wiem czemu bo jak np. pobiorę z tego marketu daną grę to mi nie działa a jak pobiorę z google play to mi wszystko śmiga no były 2 wyjątki ( minecraft PE i fm handheld)

Bez reklam fb

Opublikowano

sugeruje że to gówno z tesco czy kambodży no bo micro USB od kabla spokojnie wchodzi tablet ale skoro USB w komputer nie wchodzi????? to serio musi byc to jakieś gówno za 200 zl..... jak juz to szukaj np gta vice city. apk bla bla pobierz, wrzuc na tablet, w menedzerze plikow zobaczysz gdzie wrzuciles o ile ten tablet ma.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Goclever terra 70, dobry tablet bo jeszcze ani razu mi sie nie zaciął... a tak naprawdę to nie wiedziałem co to za chujostwo myslalem ze to mini usb a to sie okazalo że jest gdzieś ukryty tylko wypadł mi z pudełka i szukałem po domu az znalazlem... w smietniku -.-. No i znalazl sie a co do tego ze mi nie wchodza gry - jedna mi dziala druga nie i te co nie działają mają wirusy bo mam anti wirusa.

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...