Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto nagrywa lets play z wota? Niech poradzi ;p

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, próbowałem nagrać frapsem, i dwoma innymi programami i lipa. We frapsie nie ma obrazu, w innym jeszcze nie mogłem nagrywać na full screen tylko było widać okno windowsa i trochę zacinało.

Kto nagrywa wota z głosem niech napisze jakim programem czy coś. lecą plusy za pomoc.

Opublikowano

Każdy używa a jakoś tegi napisu wodnego na górze nie mają ;/.

Bo trochę lipnie to wygląda.

Opublikowano

Ja nagrywam frapsem...renderuje i edytuje w sony vegas pro 12, dxwięk (mój) nagrywam w audacity i potem wklejam, dźwięki z gry nagrywam frapsem...

:)

w5cNAHm.png

Opublikowano

@2UP

Jak niby frapsem nagrywasz wota? Mi jakoś nie chcę się nagrywać.

@UP

Narazie nie będę kupował programu bo nie wiem na ile mi to potrzebne będzie ;p

Opublikowano

Ok sprawdziłem nagrałem pulpit i trochę metina i nie ma tego znaku, zobacze potem jak z wotem, narazie dzięki ^^

Opublikowano

Action Wygrywa Wszystko. Fraps film 6 min = zmarnowane 5GB. BandiCam 6 min = 4,5GB (Miałem ale jakąś dziwną wersję) Action 6 min = 300-500mb.

Fraps strasznie tnie i w niektórych momentach wota czasem komputer nie wyrabia, BandiCam Zostawiał u mnie jakieś białe kwadraciki po wyłączeniu programu.. A Action No cóż Najlepszy program do nagrywania jaki widziałem.

Opublikowano

Fraps jest najbardziej profesjonalnym programem, praktycznie nie zmniejsza jakości wideo dlatego ma takie wymagania oraz filmiki tyle ważą.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Wiem że fraps jest uniwersalny. Wymagania są zbyt duże. Gdy weszło z życiem Action!, Co poniektórzy pousuwali swoje wierne nagrywarki i zamienili je na nowe.

Opublikowano

Tak jak w temacie, próbowałem nagrać frapsem, i dwoma innymi programami i lipa. We frapsie nie ma obrazu, w innym jeszcze nie mogłem nagrywać na full screen tylko było widać okno windowsa i trochę zacinało.

Kto nagrywa wota z głosem niech napisze jakim programem czy coś. lecą plusy za pomoc.

Hyber cam

Opublikowano

Napisz do FuBu zlodzieja aka jarek :D Bao Bao

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...