Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftByZyczu - Oszustwo?

Mr_Lorez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wacham się cz pobrać Minecraft By zyczu czy to ma virusy cz zyczu kradnie konta Nie ogarniałem jego Launchera Nigdy więc nie wiem czego się spodziewać a i jak mieć tego frre skina do zycza jak nie jest groźny

Opublikowano

to konkuręcja tak mówi, sam go nie używam, ale kiedyś używalem. Tam nie ma virusów, pobierz go z jego strona a nie z innej.

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Tak keylogger. W launcherze w którym jest rubryka tylko na login. Już prędzej może w sprawdzić hasła graczy z premium w konsoli i próbować się logować, bo wiele osób ma takie same hasło jak na minecraft.net.

Jesli pomoglem daj Like.

Opublikowano

MIIIIIIIIIIIIIIIJOOOOOOOOOOOOOOOOSZIIIIIIIIIIIIIIII KOMBAK!

Siema jestem SamWieszKto Nie lubię MODERATORÓW/ADMINÓW

Dziękuje jeżeli dasz+

A najlepiej nawet jeżeli lubisz Justina Bimbera wejdź na Pajacyk.pl i klliknij na brzuszek

Jeżeli to zrobiłeś jesteś naprawde wielkoduszny naprawde ja ci dziękuje te osoby ci dziękują

Kto biernie akceptuje zło ten jest tak samo odpowiedzialny jak ten kto je popełnia - SamWieszKto

Opublikowano

Ehhh, znów o tym Zyczu -.-

To nie jest keylogger, program wyciągał jakieś tam dane, ale to szło wszystko na jego stronkę, było związane z jego serwerem. Strony już nie ma, co do serwera nie wiem. Ale jeszcze nikt się nie skarżył, że zabrało mu konto czy coś, tylko ludzie się boją ściagać. Ale wiele osób ściagneło i nie narzekają. Ja osobiście korzystam z innego launchera, ponieważ ten ściąga automatycznie różne mody i długo się włącza.

Opublikowano

Ehhh, znów o tym Zyczu -.-

To nie jest keylogger, program wyciągał jakieś tam dane, ale to szło wszystko na jego stronkę, było związane z jego serwerem. Strony już nie ma, co do serwera nie wiem. Ale jeszcze nikt się nie skarżył, że zabrało mu konto czy coś, tylko ludzie się boją ściagać. Ale wiele osób ściagneło i nie narzekają. Ja osobiście korzystam z innego launchera, ponieważ ten ściąga automatycznie różne mody i długo się włącza.

Niema stronki?

http://minecraft.zyczu.pl/

Serwer jest ;)

mc.zyczu.pl

eJxz8Yr3Sa2oKC0uDvDhCsgvKapKTSrNSi2uUijI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...