Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wygrana/przegrana w silverze

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie czy na silverze od wygranej zalezy poprostu fart na kogo trafimy? Bo odkad mnie przydzielilo do tej dywizji na smurfie praktycznie caly czas przegrywam. Trafiam na taki slaby team za kazdym razem ze nie da sie wygrac. Nawet jesli na maxa pomagam swojej druzynie i ide na mida przy czym wygrywam mida i pomagam wygrac bot. Ale i tak pozniej nasz adc z statami 6/1 przygrywa z przeciwnym adc z 1/5.

Z drugiej strony jesli juz wygram to gra wyglada tak jakbym gral z przeciwnikami ktorzy pierwszy raz odpalaja ta gre. Chyba tylko jedna przegrana moge uznac bo gra byla wyrownana a przeciwnik byl poprostu lepszy

moj lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/24213413#history            

Co wy o tym sadzicie?

u1lc.png
Opublikowano

Ja z S5 do S3 , dosłownie wszystkie wygrane rankedy pod rząd po przerwie , żaden fart , carrowanie oraz umiejętności

Opublikowano

Ne umiesz grać i tyle, zobacz jeszcze raz co budujesz na Akali ;0

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nie będę oceniał, czy umiesz grać czy nie ale moim zdaniem, Silver = Brąz. Silver to są jeszcze takie ściepy z Brązu i żeby grać normalnie to trzeba przynajmniej w goldzie być.

Nie wszystkie gry wycarrujesz na midzie. Ja przegrałem mając staty 20:8 bo jungler i adc feedowali. Jak mam wygrać jak Caitlynka złożyła najpierw hydrę, potem buty a potem kosę stattika. No ludzie. Tak jak mówiłem, granie w Silverze to loteria i zależy od farta czy dostaniesz ogarniętego junglera, bo w early to podstawa.

Opublikowano

Nie będę oceniał, czy umiesz grać czy nie ale moim zdaniem, Silver = Brąz. Silver to są jeszcze takie ściepy z Brązu i żeby grać normalnie to trzeba przynajmniej w goldzie być.

Nie wszystkie gry wycarrujesz na midzie. Ja przegrałem mając staty 20:8 bo jungler i adc feedowali. Jak mam wygrać jak Caitlynka złożyła najpierw hydrę, potem buty a potem kosę stattika. No ludzie. Tak jak mówiłem, granie w Silverze to loteria i zależy od farta czy dostaniesz ogarniętego junglera, bo w early to podstawa.

Jedna z twoich wypowiedzi z którą trzeba się zgodzić. Najlepiej grać na pozycji junglera i carrować wszystko ;x

@Top Gra League of Legends opiera się w 75% na dobieraniu przeciwnika. Dziś grałem w silverze z Leoną która rzuciła się na 3 lvlu na caitlyn i thresha po towera bo mieli po 150 hp... Oczywiście padła bez killa. Poza tym to jest smurf? O_o Co ty składasz na Akali? Takie buildy widuje się w brąz V >. >

Opublikowano

Powiadasz, że to jest Twój smurf? To w takim razie w jakiej lidze jest main konto? Brąz, że nie umiesz sobie poradzić w silverze?

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Powiadasz, że to jest Twój smurf? To w takim razie w jakiej lidze jest main konto? Brąz, że nie umiesz sobie poradzić w silverze?

Glowne konto to Gold I ale sprzedalem je gdyz nadarzyla sie dobra okazja.

U akali na koniec zmienilem build gdy nie bylo juz szans na wygrana ( 3 gosci 1 turret przy nexusie a ja sam)

Przeciwna druzyna wyglada mniej wiecej tak : 2 dobrych graczy 3 przecietnych

Moja : ja (powiedzmy ze dobry :)) 2 przecietnych 1 slaby i 1 ktory nie ogarnia zupelnie ( idzie na double topa jak jest teamfight to odrazu ucieka a jak juz wszyscy padna to dopiero wtedy sie bije..)

u1lc.png
Opublikowano

Ja z S5 do S3 , dosłownie wszystkie wygrane rankedy pod rząd po przerwie , żaden fart , carrowanie oraz umiejętności

haha ty i carrowane :D

sydno_eune_77_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...