Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zed na jungle? Czy to wypada?

bikowalczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

top/mid lepiej

xxx

tak wychodzi gra zedem w jungle...

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Widziałem go parę razy w jungli i szału nie ma. Imo tylko top/mid. Brak jakichkolwiek cc, jungla też nie jest rewelacyjna. Mógłby iść, ale nie nadaje się, bez fragów jest useless.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nie opłaca się nim iśc na jungle. Only mid/top.

Za szybko by tej jungli nie robił, a ganki za dobre by też nie były, bo można by łatwo uciec ;).

Łatwo uciec przed gankiem Zaca? Brawo.

@Ahh źle przeczytałem. Zed to tylko mid :)

Opublikowano

Moim zdaniem tylko mid. Za szybkiej jungli nie ma, a jeden slow, którym możesz nie trafić nie wystarczy, aby gank był udany.

Opublikowano

nie ma niczego żeby zatrzymać dps w ganku - wniosek albo musisz mieć wielkiego skille i umieć nim zgankować o odpowiednim momencie albo iśc na linie.

16k7y4p.png

Opublikowano

Zed potrzebuje farmy, a w jungli dużo się jej nie dorobi (chyba, że będzie kradł farmę na lane'ach :D). Ganki też nie są najlepsze. Mid/top only imo.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Kiedys (zaraz po realease na normalnych serverach) dawal rade, bo E mialo mniejszy CD i wiekszy range chyba (nie pamietam co dokladnie znerfili), aczkolwiek to bylo kiedys, kiedy lol byl piekniejszy :c Teraz hmm... Nie, nie nadaje sie.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Osobiście chodziłem nim w junglę i sprawował się ładnie, serio szybka jungla, można iść w counter junglę, jednak to nie jest to.

Fajnie się gra, ale jungler to 75% tank i 25% CC.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie opłaca się nim iśc na jungle. Only mid/top.

Za szybko by tej jungli nie robił, a ganki za dobre by też nie były, bo można by łatwo uciec ;).

Ty chyba człowieku Zed'a nie ogarniasz, i nie wiesz jak posługiwać się ultem, jak i cieniami.

Zed'a nie raz widziałem w jungli, i dość bardzo się dziwiłem.

Ale nie polecam, only mid/top

Opublikowano

iść zawsze można, ale czy to ma jakiś większy sens? myślę, że raczej cienko by wypadł. Gangi byłyby zajedwabiste dopiero po 6'tym lvlu, gdzie z miejsca byście burstowali wroga.

Opublikowano

Jeśli masz opanowanego Zeda to bez problemu możesz iśc do jungli.. najlepiej wtedy zacząć albo z doranem albo z cloth armorem i 5 potami :D

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...