Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaką postać byście kupili?

BlueXephos

[ANKIETA] Jaką postać byście kupili?   

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. [ Jak? posta? by?cie kupili? (Z tych wymienionych)

• Fizz
      30
    • Rengar
      12
    • Viktor
      5
    • Kha`Zix
      19
    • Zed
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat, nie wiem jaką postać sobie kupić za RP. Wszystkie te postacie ogarniam, i lubie ich pozycie (np. Rengar Jungle itd.)

Prosze o poradę ;)

Z góry thx ;p

Opublikowano

Na twoim miejscu brałbym Zeda, ponieważ ma mocne ulti co wraz z botrk niszczy każdego. Ogólnie bardzo mocna postać, pod W masz cień który naśladuje Q i E, a do tego dodatek pasywny w tym skillu jest to, że 5 % z twojego ad jest dodawane do twojego ad, a to zazwyczaj z full buildem daje nam około 60.

Opublikowano

Polecam ci fizza z tych wszystkich champów fun gry nim jest największy,świetny inicjator,assasin,ma świetny escape mechanism,jest mobilny,ma w choi dmg'u,można grać nim również w jungli. Czego więcej chcieć?:P

Opublikowano

Rengar ..... oczywiscie sam grałem dariusem mam nim dobre staty i co ? Ubijam sobie rengara nagle niewidzialnasc ryk Zauwazcie on ma 520hp Ok tak a ja full i mi zjechal do 100 ... to jest dopiero moc

Chociaż jak sie ogarnie dariusa to też niezle kosi

RENGAR!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...