Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Islam i Bliski Wschód

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam takie zajebiste pytanko. Co sądzicie o islamie i islamie na bliskim wschodzie?

wg. mnie powinni rozstrzelać tych wszystkich zagorzałych muzułmanów ( nie mówię tu o kobietach ). Na chwilę obecną to przez nich sytuacja nie wygląda różowo. Nadużywanie koranu, samowolka i inne zachowania. Błędna ( czyt. psychopatyczna, tak jak 90% kebabów na chwilę obecną ) interpretacja powinna być karana krzesełkiem albo strzykawką z potasem.

co o tym sądzicie ?

graphic.png

Opublikowano

Zacznę od tego że każdy ma prawo do życia.

To nie wina tych ludzi że wyrośli na ludzi których my (np. autor tematu) wytykamy palcami bo tak zostali wychowani.

Ja też nie patrze na to dobrym okiem jest ich coraz więcej za 20 lat taka francja może mieć koran jako ich "kodeks" prawny wystarczy ze Islamczycy zrobią partie i ich poprze ponad 50% wtedy sie bedzie robic zle.

Wg. mnie powinni zostac na swoim wschodzie i sie tak nie rozmnażać jak miejsc nie mają ta religia to wielka przykrywka dla erotomanów.

@up oni mogą sie wpierdolić do nas za to i za 30 lat twoje dziecko bedzie drałowało do meczetu

Opublikowano

Nie wrzucajmy normalnych wyznawców Islamu, do jednego worka z fanatykami bo to głupota jak dla mnie...

Są tacy w Islamie, co potępiają to co robią fanatycy... W sumie nic dziwnego, po tym co w Egipcie i Syrii się dzieje, gdybym był Islamistą to też bym uciekł z swego kraju ogarniętego wojną domową, i potępił fanatyków za ich zachowanie...

Sytuacja na bliskim wschodzie jest niestabilna, ale to nie od nas zależy co tam się wydarzy... A od tych co tam walczą bo powiedzmy sobie szczerze...

Gdyby w Polsce, była taka sama sytuacja z prezydentem jak w Syrii czy Egipcie... To też byśmy rewolucji nie zrobili? Nie powołuje się tu na powstania listopadowe czy styczniowe, a na powstania przeciwko tyranii, z jaką ludzie na bliskim wschodzie muszą się zmagać na co dzień.

Opublikowano

Zacznę od tego że każdy ma prawo do życia.

To nie wina tych ludzi że wyrośli na ludzi których my (np. autor tematu) wytykamy palcami bo tak zostali wychowani.

Ja też nie patrze na to dobrym okiem jest ich coraz więcej za 20 lat taka francja może mieć koran jako ich "kodeks" prawny wystarczy ze Islamczycy zrobią partie i ich poprze ponad 50% wtedy sie bedzie robic zle.

Wg. mnie powinni zostac na swoim wschodzie i sie tak nie rozmnażać jak miejsc nie mają ta religia to wielka przykrywka dla erotomanów.

A co można o tym myśleć?

To ich religia i kultura nie wiem po co się do nich wpierdalać.

Pogadamy za 25 lat gry trafią do polski. Po 2 latach będzie ich 2/3 razy więcej niż teraz jest polaków. Dlaczego? BO SIĘ KURWA MNOŻĄ JAK KRÓLIKI! KAŻDY PO 4 ŻONY, A Z JEDNĄ PO 5 DZIECI. ok 25 osób na rodzinie, gdzie przeciętna polska rodzina składa się z 3 osób. Każdy ma prawo do życia, ale nie do psucia życia innym. Niech se wypierdalają na ten bliski wschód... Wytykać palcami? ich zawsze, choć są wyjątki. Nie mam nic do murzynów, żydów i nawet chinoli, ale to jest kurwa przesada. Wolałbym żyć w Polsce, gdzie 50% stanowią kolorowi, niż muzułmani. Ta relgia jest pojebana, pierze mózg jak chuj. Lecz jak wspomniałem są wyjątki. Znam muzułmanów, którzy są mądrzejsi od tych pseudo-koranistów i nie pochlebiają zachowania "kumpli". Niestety, ale nie zdziwię się jak przez nich wybuchnie 3 wojna światowa. Może apokalipsa z Biblii mówi prawdę? kto wie, ale hitler zamiast tępić żydów powinien zagazować arabów. pjona

graphic.png

Opublikowano

Pogadamy za 25 lat gry trafią do polski. Po 2 latach będzie ich 2/3 razy więcej niż teraz jest polaków. Dlaczego? BO SIĘ KURWA MNOŻĄ JAK KRÓLIKI! KAŻDY PO 4 ŻONY, A Z JEDNĄ PO 5 DZIECI. ok 25 osób na rodzinie, gdzie przeciętna polska rodzina składa się z 3 osób. Każdy ma prawo do życia, ale nie do psucia życia innym. Niech se wypierdalają na ten bliski wschód... Wytykać palcami? ich zawsze, choć są wyjątki. Nie mam nic do murzynów, żydów i nawet chinoli, ale to jest kurwa przesada. Wolałbym żyć w Polsce, gdzie 50% stanowią kolorowi, niż muzułmani. Ta relgia jest pojebana, pierze mózg jak chuj. Lecz jak wspomniałem są wyjątki. Znam muzułmanów, którzy są mądrzejsi od tych pseudo-koranistów i nie pochlebiają zachowania "kumpli". Niestety, ale nie zdziwię się jak przez nich wybuchnie 3 wojna światowa. Może apokalipsa z Biblii mówi prawdę? kto wie, ale hitler zamiast tępić żydów powinien zagazować arabów. pjona

Ja pierdolę, jakie brednie.

Nawet nie będę się kłócił. Powiem tylko, że takie tematy to pole do popisu dla idiotów, których jedynymi argumentami są eskalacje nieistotnych faktów... (Po prostu debili)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Pewna osoba z mojej rodziny (kobieta) dość dobrze żyje z jednym arabem, ale podejrzewam, że gdyby przenieśli się do jego kraju, nie byłoby tak kolorowo. Oni w cywilizowanych krajach zachowują się przyzwoicie (a i to nie zawsze) bo muszą. Ich prawdziwą naturę poznasz dopiero w ich ojczyźnie.

Opublikowano

MEZCZYZNA ZGWALCIL KOBIETE??? CO ZA SU*A!!! UKAMIENIOWAC!!!!!

Z takim czyms da sie wygrac tylko bronia i ostra amunicja... Juz niedlugo izrael bedzie stolica francji... Btw. obroncy muslimow, wiecie, co oni odpie*dalaja we Francji/Angli?

Opublikowano

W Anglii byłem kilka lat temu, i widziałem ich wielu. Teraz, musi ich być pewnie o wiele więcej.

Mój brat cioteczny, mi mówił, że co 2-3 osoba, którą widzi w Angli na ulicy, (Mieszka tam.) to jakiś muzułmanin...

Opublikowano

A co można o tym myśleć?

Właśnie trzeba.

To nie jest normalne, że muzułmanka mówi w szkole na lekcji, że dla religii mogłaby nawet uciąć głowe swojemu synowi.

A islamscy teologowie mówią, że islam zezwala na to, żeby niewierne (chrześcijanki) były niewolnicami muzułmanów.

Ty ciesz się że w Polsce ich nie ma za dużo, bo by cię na ulicy pobili za to że jesz kanapke z wołowiną. A w sądzie by mieli problem czy uznać sprawe za pobicie, czy konflikt na tle religijnym.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja pierdolę, jakie brednie.

Nawet nie będę się kłócił. Powiem tylko, że takie tematy to pole do popisu dla idiotów, których jedynymi argumentami są eskalacje nieistotnych faktów... (Po prostu debili)

A wytłumaczeni swojej racji jest już za trudne? To prawie jak pole do popisu dla idiotów, których jedynymi argumentami są eskalacje nieistotnych faktów... (Po prostu debili)

MEZCZYZNA ZGWALCIL KOBIETE??? CO ZA SU*A!!! UKAMIENIOWAC!!!!!

Z takim czyms da sie wygrac tylko bronia i ostra amunicja... Juz niedlugo izrael bedzie stolica francji... Btw. obroncy muslimow, wiecie, co oni odpie*dalaja we Francji/Angli?

Ta religia nie jest normalna... jest popierdolona i tyle. Kobietę ktoś gwałci w jakimś zakamarku, a ona w nagrodę dostaje grób, za to, że jest puszczalska. O tyle fajne jest to, że 4 osoby muszą to potwierdzić... Jedynym problemem jest to, że mało jest gwałcicieli o 12 godzinie na "ryneczku", więc prędzej stalin wstanie z grobu, niż muzułmanka zostanie uniewinniona.

Do tego koran popiera niewolnictwo, a mężczyźni mają zbyt dużo praw. Koran nakazuje szanować kobiety, a nie lać im na twarz kwas siarkowy.

graphic.png

Opublikowano

A wytłumaczeni swojej racji jest już za trudne? To prawie jak pole do popisu dla idiotów, których jedynymi argumentami są eskalacje nieistotnych faktów... (Po prostu debili)

Ta religia nie jest normalna... jest popierdolona i tyle. Kobietę ktoś gwałci w jakimś zakamarku, a ona w nagrodę dostaje grób, za to, że jest puszczalska. O tyle fajne jest to, że 4 osoby muszą to potwierdzić... Jedynym problemem jest to, że mało jest gwałcicieli o 12 godzinie na "ryneczku", więc prędzej stalin wstanie z grobu, niż muzułmanka zostanie uniewinniona.

Do tego koran popiera niewolnictwo, a mężczyźni mają zbyt dużo praw. Koran nakazuje szanować kobiety, a nie lać im na twarz kwas siarkowy.

Chcesz wytłumaczenia? Proszę bardzo. Obraz islamu jest tak zniekształcony przez media a wy w to ślepo wierzycie. Pewnie, jest mnóstwo fanatyków ale w każdej religii tacy są. To wasze "zalewanie Europy" nigdy nie będzie miało miejsca, te brednie o przyroście muzułmanów są przesadzone i nieobiektywne.

Czego potrzebujemy to rozsądnej polityki emigracyjnej a nie tego twojego "gazowania".

Każdy przypadek JAKIEGOKOLWIEK domagania się czegokolwiek przez muzułmanów jest nagłaśniany i oczerniany aż do przesady.

A o ile dobrze pamiętam to oczywiście nie licząc al-kaidy, której nie można pojmować w ramach religii (bo to zbrodniarze i psychopaci, nie można na ich podstawie tworzyć obrazu społeczności) to poza jednym, jedynym atakiem w Londynie, ja nic nie słyszałem o żadnych atakach islamistów poza bliskim wschodem (gdzie walczą w ramach odwetu, nie ataku).

Nie zapominajmy o tym, że poza ułamkiem świrów i fanatyków WIĘKSZOŚĆ islamistów to zwyczajni ludzie, którzy przyjeżdżając do Europy szukają lepszego życia a nie wojny...

Aha, no i jak czitek wbije do tego tematu to niech wykurwia na drzewo.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jestem bardzo tolerancyjną osobą, serio. Ale tego całego szajsu nie toleruję ani odrobinę. Można sobie mówić, że każde wyznanie trzeba szanować, każdy ma prawo do własnego,bla bla bla, ale jeśli cały świat patrzy jak oni traktują kobiety i jeszcze powtarza, że trzeba to szanować to znaczy, ze ten świat jest zwyczajnie chory. ;)

Opublikowano

Ja nie ogarniam... Dlaczego tak narzekamy na inne religie że w nich od cholery psycholi i fanatyków jest itp... A u nas w tej kwestii też nie najlepiej jest? Najpierw ogarnijmy swoje podwórko, potem bierzmy się za czyjeś...

Opublikowano

U nas jest źle, ale to co jest u nich to zwykły dramat. U nas to co najwyżej żal dupę ściska, podczas gdy u nas chodzi o słowa i pitolenie bzdur, u nich w tej chwili jakaś kobieta ginie bo ktoś ją zgwałcił albo leją jej kwas na twarz. Co prawda takie gadanie to i tak puste słowa, bo nic nie zrobimy, ale porównywanie tego co się u nas dzieje do tego co u nich jest jednak trochę nie na miejscu.

Opublikowano

Kozojebcy powinni siedzieć na tym swoim bliskim wschodzie, tam gdzie tych pojebów jest pełno czyli Anglia,Francja itd. to jest źle. Powoli wprowadzają tam swoje prawa i jest co raz gorzej... A to powinno rozwiązać problemy z kozojebcami 402230_10151148640849675_200332863_n.jpg

Opublikowano

A co można o tym myśleć?

Mi też ich kultura, modlenie i zabijanie nie przeszkadza, jeśli to robią w swoich krajach, a z europy powinni wypierdalać :)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Mi też ich kultura, modlenie i zabijanie nie przeszkadza, jeśli to robią w swoich krajach, a z europy powinni wypierdalać :)

To niech cebulaki też nie emigrują. Jak prawo to dla wszystkich, nie tylko dla jakiejś grupy.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Moi drodzy forumowicze ... byliscie w Belgii? Mieszkam tutaj od 7 lat i niestety wyladowalem na dzielnicy gdzie ulica jest pelna Kebabmejkerow...

Turcy, Marokanczycy ... najwieksza zaraza wspolczesnego swiata. Rozumiem ze emigraja za praca i lepszym zyciem ale TO ONI powinni sie przystosowac do naszych, erupejskich, praw a nie ze my do ich praw. Europa jest zbyt tolerancyjna , taki brudas przyjedzie do Europy to dostaje odrazu kase bo "uciekl ze swojego kraju" a jak my pojedziemy gdzies do Eurpejskiego kraju to nie mozemy otrzymywac hajsu bo nie jestesmy emigrantami tylko Europejczykami (Tak mowila do mojej mamy jakas baba z urzedu...)

Moze Chrzescijanie ten powinni sie zebrac w grupe terrorystyczna i napierdalac tych brudasow ile wlezie ... zreszta patrzac na ich sytuacje w Wschodnich Panstwach niedaleko im do konca, to czemu im tego konca nie przyblizyc? ;>

To niech cebulaki też nie emigrują. Jak prawo to dla wszystkich, nie tylko dla jakiejś grupy.

A czy jak Polak emigruje do Anglii czy Francij to czym szkodzi? Zabiera prace ludziom ktorzy nigdy jej nie mieli? I na tym sie konczy :) A taki Muzulamin ci pojedzie do jakiegos kraju to nawet go obrazic nie mozesz bo wyskoczy ci z tekstem ze jestes rasista ...

61093c6efb.png

Opublikowano

A czy jak Polak emigruje do Anglii czy Francij to czym szkodzi? Zabiera prace ludziom ktorzy nigdy jej nie mieli? I na tym sie konczy :) A taki Muzulamin ci pojedzie do jakiegos kraju to nawet go obrazic nie mozesz bo wyskoczy ci z tekstem ze jestes rasista ...

W TVN-ie to usłyszałeś?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

W TVN-ie to usłyszałeś?

Nie, na ulicy ... jak juz pisalem mieszkam w Belgii od 7 lat. Jak nie wiesz gdzie to jest, a zdaje sie ze twoja wiedza tego nie ogarnia, to luknij na Gugel Erf ...

Zapraszam do mnie , powiedz zle slowo o muzlumanach a zobaczysz co sie stanie ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Deportować siłą wszystkich muzułmanów/turków i innych ahmedów do ich krajów, i zakazać propagowania/wyznawania islamu na terenie państwa polskiego.Dziękuję, dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...