Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy za Grasz na takim Serwerze ? :)

Czy zagrałbyś na takim serwerze ?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze ?

• TAK
      11
    • NIE
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

-Czy zagralibyście na serwerze RPG-Surv , Na serwerze można byłoby mieć tylko 1 zawód. Górnik kopał by cobbla i sprzedawał w sklepie lub innym graczom tak samo Drwal.

-Zwykły gracz nie będzie mógł opuścić bram miasta , będzie mógł tylko mieszkać i pracować w mieście.

-VIP to będzie mała szlachta będzie mogła opuścić miasto kiedy chce , i eksplorować teren. SVIP to będzie Szlachta , mają te same udogodnienia co VIP + (coś się jeszcze doda :D)

-Na serwerze będzie można wziąć ślub więc jeżeli nie chce zostać sam szukaj partnera :D (Jeżeli śluby wam się nie spodobają to je usunę)

-Serwer będzie posiadał utrudnienia , na serwerze ciężko będzie zarobić a jeszcze bardzie znaleźć jakiś surowiec. Więc z kamienia będzie np. 0.2% szans na diament , ale jeżeli ktoś znajdzie takową rude diamentów ma np. 0.10% szans ze wypadnie z niej diament.

-Na serwerze wprowadzone zostały by nowe dźwięki (plugin:D).

-Zwykła pochodnia rozświetlała by wam drogę nie musicie teraz rozstawiać tysiące pochodni za sobą.

To już Wszystko , Proszę o Głosowanie w naszej ankiecie.

link wychodzący w sygnaturze

Opublikowano

Ja robię właśnie coś w tym stylu serwer ;)

Przy dobrym zaangażowaniu może takie coś wypalić :)

Ja już mam prawie wszystkie pluginy i mapkę :)

Opublikowano

Zagrałbym chętnie, ale dodaj jakieś atrakcje (Parcour spleef) itd. bo taki serwer szybko się znudzi :D

Dobrze że wspomniałeś , na serwerze będą odbywały się co jakiś czas Igrzyska , uczestnicy będą korzystać z tego co mają Dostaną Konie i będą walczyć . Dodatkowo myślalem jeszcze o Lochach które ciągną się i ciągną a ten kto je przejdzie czeka nagroda , oczywiście w lochach będzie pełno pułapek od niebezpiecznych przejść po zapadnie z lawą :)

Ja nie zagram, OtherDrops - 1 powód do nie zagrania, brzydka mapa - 2 powód i brak modów - 3 powód.

Co to za RPG?

Jeżeli OtherDrops to będzie problem to się go usunie :) Mapa , to zwykły seed na której będzie budowana podstawa . A czy ja pisałem ze będą mody ? RPG i tu masz racje to akurat nie jest taki RPG.

Opublikowano

Jeżeli zrealizujesz to tak jak napisałeś to zagram na pewno, ale będą jakieś sklepy lub coś takiego? Albo targi dla graczy, że każdy może stworzyć swoją ofertę. Mapę jeszcze musicie dopracować.

Daj +

Opublikowano

Mapa przecież nie wygląda źle ;) To jest dopiero początek mapy, no 1 budynek, ale jak już mapa nabierze więcej budynków będzie wyglądać inaczej :)

Opublikowano

Mapa przecież nie wygląda źle ;) To jest dopiero początek mapy, no 1 budynek, ale jak już mapa nabierze więcej budynków będzie wyglądać inaczej :)

Teraz już jest 10 budynków :D

Opublikowano

Powiem tak: po pierwsze, z dużej litery pisze się tylko z początku zdania, a nie w co drugim wyrazie -,-

Po drugie: ciekawe, chociaż ja nie jestem zwolennikiem tego typu serwerów. Nie kręci mnie sprzedawanie, kupowanie, kopanie. Ale to tylko moje zdanie i o ile odpowiednio wszystko zaplanujesz będzie fajnie.

Opublikowano

Jeżeli na tym serwerze będzie grać minimum 50 osób w jednym momencie to wypali, jeżeli około 20 osób to nie ma co liczyć że ten serwer długo będzie stać, bo do takiego rpg potrzeba dużo ludzi aby gospodarka nie stała w miejscu i aby nie było nudno...

Opublikowano

Rozumiem ze te budki z wełny to targ :D

Według mnie to powinno być trochę wieksze chyba, że prawo do handlowania poprzez sprzedaż surowców na targu posiadają tylko VIP i SVIP.

Opublikowano

Wiem mury zostaną zmienione , OtherDrops też może nie wypali :D

Rozumiem ze te budki z wełny to targ :D

Według mnie to powinno być trochę wieksze chyba, że prawo do handlowania poprzez sprzedaż surowców na targu posiadają tylko VIP i SVIP.

Targów będzie więcej , Targi będzie można wynająć na określony czas za Pieniądze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...