Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Syndra.

iZiggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jak nią grać ? Kupiłem ją z 1h temu, zagrałem meczyk, na początku sobie farmie pro, chyba tylko 2 mobów nie zlasthitowałem, wbiłem 3lvl, biore combosa na middera i git ma 1/4 HP, ja już podniecony, że taka pro, łatwa itd, a tu zaraz dosałem cobosa od niej i ded ... koniec przygody xD

Skończyłem ze statami 4/11 coś takiego ;d

Wgl nie ogarniam.

Można ktoś napisać jak nią grać ?

Dzięki.

Opublikowano

combosa od niej to od kogo? Syndra to ma op combo po 6 lvl

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Syndra jest bardzo podobna do Pantheona, typowy champ który ma maksymalnie zgnoić przeciwnika w Early, w Late niestety nie robi praktycznie nic, nawet z ninja feedem. Outfarmisz, zabijasz do 20 - 25 minuty, potem stoisz z tyłu i nie dajesz się zabić, tyle.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Syndra jest bardzo podobna do Pantheona, typowy champ który ma maksymalnie zgnoić przeciwnika w Early, w Late niestety nie robi praktycznie nic, nawet z ninja feedem. Outfarmisz, zabijasz do 20 - 25 minuty, potem stoisz z tyłu i nie dajesz się zabić, tyle.

"Praktycznie nic nie robi " hahah. Syndra jest poprostu zrównoważona we wszystkich fazach gry. Jej pasywka pamaga jej w late i adc na ult.

Opublikowano

HAHAHAHAHAH BEKA KURWA

Syndra jest jednym z champów, które od early do late są takie same. W early op combo i mid leży, w late też. Q zadaje pokaźne dmg, nie wiem dokładnie ile, bo dawno nią nie grałem, ale coś koło 600+ z cd niecałe 2 sekundy. To mało? Mało apc wyciąga tyle dmg, nawet ahri nie daje rady z feedem ( tzw. 1200 dmg /4s - z jednego skilla ).

Jadynym problemem u niej jest stun, bo nawet ci, którzy wymainowali syndrę czasami fail'ą go ze względu, że niewielka odległość może zadecydować gdzie poleci. Do tego jest aoe. Rola w late to - zajebać ad carry, spierdzielić na flash'u i spamować q w tf, ew. w i e.

Combo to:

Q-Q-W-E-Q-R ( i masz na to mniej niż 6sek. ) bez smart castów marniujesz jej potencjał.

Na linii staraj się grać agresywnie, pamiętaj o wardach.

Do tego jeżeli chcesz uciec to q pod nogi, podchodzisz kilka pixeli dalej i pakujesz stuna w oponenta.

pjona

graphic.png

Opublikowano

tak jasne, czyli chcesz nam wmówić, ze aoe stun w tf jest zbędny? Burst na przeciwnego carry którego nie ma po sekundzie też jest zbędny? Syndra na 6 lvl ma największy burst w grze zadający prawie 900 dmg. Tyle, ze syndra jest trudną postacią ;] Combo to q-e-w-r, takie proste i przyjemne. Na linii staraj się combem q-e-w ew q-w zbić do 50% hp przeciwnika a potem burst. ew. + ignite dla pewności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...