Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kilka pytan pandoraMT2

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytan dotyczacych tego serwera

Czy da sie jakos ustawic kamermoda zeby sztabki zbieral, na najnowszym kamermodzie?

Jak wgrac ta mape 110lvl

Jak kogos tp np na katakumby?

Opublikowano

Wgraj wszystkie pliki z pack pandory oprócz locale i root do moda i zobacz czy działa :P

I twoim zdaniem co to da? Skoro mod podmienia w folderze pack tylko dwa 2 pliki z ikonami.

TuT jak zrobić aby na Cliencie było widać wybrane itemy: http://www.mpcforum.pl/topic/1023874-tut-swoj-wlasny-autopickup-na-wybrane-itemy-bez-kamermoda-usuwanie-itemow-z-metin2/

W modzie jest trochę inaczej ponieważ plik item_proto znajduje się w folderze mod i nazywa się item_pandor. Wszystko działa.

Co do Map. Problemy stoją po stronie moda a nie map.

Ja używam tego multihacka: http://www.mpcforum.pl/topic/1005578-dl-multihack-error-bot-101-by-driver-error-mobberhack-buffbot-pickup-attackbot-zoomhack-i-inne/ na czystym cliencie z własnym item_proto, dzięki czemu mogę wchodzić na mapy bez problemu.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Exp na DS.

Client Pandory jest tak zabezpieczony,że właśnie nie da się wgrywać na chwilę dzisiejszą tych mapek.

Należałoby to zgłosić do KaMeR'a.

Opublikowano

No dobra a moze macie cos do przyciagania mobow, autopota mam, atak to trzymajac,spacje wlaczyc cos innego albo zminimalizowac, tylko czegos do lurania mi brakuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...