Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] Zmiany w dziale

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Razem z gronem Moderacyjnym działu Combat Arms podjęliśmy decyzję o wprowadzeniu pewnych zmian:

• Pierwszą z nich jest usunięcie subforum Hacki oraz Modyfikacje. Spowodowane to jest tym, że modding umarł już dawno, a hacków jest niewiele. Przydatna zawartość tych subfor została przeniesiona do Poradników. Hacki od tej pory proszę umieszczać w dziale głównym

• Drugą zmianą jest wprowadzenie "Wydarzenia tygodnia". Tutaj niewiele wam powiem, dowiecie się z czasem :)

• Trzecią i na chwile obecną ostatnią zmianą jest wprowadzenie nowych nagród dla zwycięzców w konkursach. Nie są to jak dotychczas plakietki czy -%, a całkowicie co innego. Pewnie chcielibyście wiedzieć co to takiego? Oczywiście ! Będą, to GRY w formie kodów STEAM/ORIGIN sponsorowane przeze mnie oraz Pieca ;)

To na dzisiaj tyle. Aha, zapomniałbym. W nadchodzących dniach planujemy konkurs, w którym nagrodą za pierwsze miejsce będzie KOD ORIGIN do gry Mirror's Edge. Mam nadzieje, że zachęciłem was do brania udziału w naszych "Event'ach"

Wyczekujcie informacji i kolejnego newsa, który pojawi się niebawem.

Pozdrawiam wraz z Ekipą Moderacyjną działu Combat Arms.

9368_gold.png

Opublikowano

Okej ;). No widzę, że panowie pracują znów ;D. Chciałem rewolucje i widzę że rewolucja będzie ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

W sumie to i tak nikt nie korzystał z subforum hacki tylko spamował w głównym ;/
Co do konkursów to przydał by się czasami jakiś gold member albo coś takiego.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

W sumie to i tak nikt nie korzystał z subforum hacki tylko spamował w głównym ;/

Co do konkursów to przydał by się czasami jakiś gold member albo coś takiego.

Spokojnie, nagrodą za 1 miejsce będą kody steam/orgin, a za 2 plakieta. Oczywiście chyba, że ktoś zrzeknie się kody na plakietę, to za 2 pierwsze będą goldy/blue.

9368_gold.png

Opublikowano

Kod Mirror Edge pewnie z paczki Humble Bundle. Czyż nie ? ;d Pewnie i tak jak bym stworzył jakiegoś "fejla hacka" +dodał bym lewego skana bym miał 500 pobrań od gimbusów.

Opublikowano

@up

tak i co ?

@topic

RAZEM Z PIECEM DOSZEDŁEM DO WNIOSKU, ŻE NIE MA CO PRZECIĄGAĆ. RUSZAMY OD GODZINY 12!

9368_gold.png

Opublikowano

Fajne zmiany jeśli byście chcieli jakąś pomoc w konkursach czy coś można pw (nn here)

Ciekaw jestem wydarzeń tygodnia :)

Powodzenia.

Opublikowano

Omek,zrób poprawkę,bo w nagrodach pisze klucze do gier STEAM/ORGIN.

Dziwnie to brzmi :D

Dzięki za info. Po prostu zrobiłem literówkę

9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

• Pierwszą z nich jest usunięcie subforum Hacki oraz Modyfikacje. Spowodowane to jest tym, że modding umarł już dawno, a hacków jest niewiele. Przydatna zawartość tych subfor została przeniesiona do Poradników. Hacki od tej pory proszę umieszczać w dziale głównym

Tą zmianą dobiłeś dział CA, ludzie głównie przychodzą tutaj po cheaty, teraz o wiele trudniej będzie im je znaleźć.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Tą zmianą dobiłeś dział CA, ludzie głównie przychodzą tutaj po cheaty, teraz o wiele trudniej będzie im je znaleźć.

Szkoda mistrzu, że w CA jest tyle hacków, że aż subforum jest wymagane. Aktualnie NIC nie działa więc nie rozumiem tej bulwersacji. Jeżeli pokaże się hack zostanie stworzony specjalny temat i tyle. Z resztą CA to mój dział. Pilnuj spraw w Smite.

9368_gold.png

Opublikowano

Szkoda mistrzu, że w CA jest tyle hacków, że aż subforum jest wymagane. Aktualnie NIC nie działa więc nie rozumiem tej bulwersacji. Jeżeli pokaże się hack zostanie stworzony specjalny temat i tyle. Z resztą CA to mój dział. Pilnuj spraw w Smite.

Wiesz, to jest forum, a jego podstawą jest dyskusja i mogę się tutaj wypowiedzieć. Ja rozumiem że to jest Twój dział, lecz nie zapominaj także o innych opiekunach CA. Mówię co myślę i wydaje mi się że usunięcie subforum z cheatami to było nienajlepsze rozwiązanie. Przeciętny user szukający ich, szuka odpowiedniego subforum, podpięty temat z masą innych nic większego nie da. Rozumiem usunąć lub w ogóle nie dodać specjalnego działu z cheatami, ale nie w tak dużym dziale, a szczególnie na tak popularnej stronie jakim jest mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...