Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FPS.

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.. mam nie mały problem z gra chodzi o lola jak gram to po jakis 20 minutach gry FPs z 20 spadaja mi do 5-10 i tak jest przez jakies 5 minut potem wraca do normy potem po 10 minutach znowu i znów trwa to jakies 5 minut ;/ nie da sie przez to normalnie grac..

Win 7 ultimate 32 bit
Intel celeron Cpu 900 2,20GHz jedno rdzeniowy
2Gb ram
Mobile Intel 4 Series express chipset family
jak cos jeszcze jeszcze chcecie wiedziec to pytajcie..
wystarczy ze podacie mi powód tego..
czasami przez 2 tyg czy miesiac jest dobrze a potem znowu tak..
w zimnie bylo dobrze big_smile.gif jak cipelej sie zrobilo to sie zaczeło
gram na laptopie.. jak cos ;f

Opublikowano

Wyłącz dźwięk + synchronizację pionową + animację , ustaw graf na najmniejszą , wyłącz cienie , zaaktualizuj sterowniki do karty , przeczyść kompa ccleanerem , wyłącz aplikacje w tle .

Opublikowano

Jeśli masz zawalone to konto użytkownika , pulpit itp.

Chociaż jak nie masz to też możesz spróbować.

Zrób nowe konto użytkownika, ja na poprzednim miałem 15FPS, podczas walki 1-2, zrobiłem nowe konto i stałe 50 FPS.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Na tym kompie to chyba nic nie zdziałasz.

Polecam kupić lepszy procek i karte graficzna

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Ja mam dokładnie tą samą karte graficzną co ty , tylko procek intel core 2 duo i 3gb ram. Gram na stałych 50 fpsach bez żadnych ścin.

Jeśli jest zimno i chodzi dobrze, a jest cieplej i gorzej, tzn że laptop się przegrzewa. Zainwestuj w chłodzenie, ja włączam wiatraczek skierowany na laptop jak mi sie przegrzewa i pomaga xD.

579571423327107377857.png

Opublikowano

mam dodatkowe chłodzenie ;f

zrobiłem nowe konto na komputerze i naprawde pomogło troche ;D teraz jak spada to mam 15 fps i da sie grac ^ ^

jestescie pewni ze on sie tylko przegrzewa ? i zmiana komputera na nowy pomorze?

Opublikowano

mam dodatkowe chłodzenie ;f

zrobiłem nowe konto na komputerze i naprawde pomogło troche ;D teraz jak spada to mam 15 fps i da sie grac ^ ^

jestescie pewni ze on sie tylko przegrzewa ? i zmiana komputera na nowy pomorze?

Po 1. Pomoże się pisze, Pomorze to kraina.

Po 2. Tak, będzie więcej FPS...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...