Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Osobne ekwipunki w światach,doświadczenie,i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, przy zmianie świata w Minecrafcie z overworlda na np nether zmienia się ekwipunek, ilość expa, po prostu inny profil gracza. Jakbym używał pluginu multiverse-inventories, tylko że takowego nie ma. Da się to jakoś odwrócić? Z góry dzięki, daję +

Opublikowano

AutoMessage, WorldEdit, OpenInv, mcore, RandomPlacer, Vault, ClearLag, PermissionsEx, Modifyworld, Xcraftgate, AutoSaveWorld, TreeAssist, WorldGuard, Mobhealth, Essentials, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, OtherDrops, Essentialschat, AuthMe, Factions, PayInItemsForGuild, FactionChat

Opublikowano

Do netheru/endu. Zmiana świata powoduje zmianę praktycznie profilu gracza. Na innym świecie zaczyna od zera, a mi zależy na tym, żeby tak nie było.

Opublikowano

Usunąłem. Muszę wyrzucić foldery world_nether i world_the_end żeby od nowa się światy zrobiły? Czy to nic nie da i mam zrobić coś innego?

Opublikowano

musisz byc beznadziejnym adminem :)

masz plugin od zarzadzania swiatami, i nie umiesz go obslugiwac... Usun serwer i idz spac, bd lepiej dla cb i innych.

xCraftGate

ale tak wlasciwe nie mam pewnosci czy ten plugin ma opcje dzielenia eq, ale to jedyny plugin z podanych ktory moze cos zmienic. chyba ze nie podales wszystkich... Ale jak mozna miec serwer i nie wiedziec co sie na nim ma, i ktory plugin co robi. "Wgram pluga bo ma fajna nazwe" albo "a pobiore sobe paczke od bronda"

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...