Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prototype 2

slimmed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Prototype 2, gra zacina się nawet na najmniejszych ustawieniach grafiki. Nie da się ugrać.

System: Windows 7 Home Premium (64 bit)

Procesor: Intel® Core i3-2350M CPU @ 2.30GHz

Pamięć RAM: 8 GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 630M

Dodam, iż gra działała kiedyś na największych ustawieniach grafiki, na tym samym sprzęcie.

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Prototype 2, gra zacina się nawet na najmniejszych ustawieniach grafiki. Nie da się ugrać.

System: Windows 7 Home Premium (64 bit)

Procesor: Intel® Core™ i3-2350M CPU @ 2.30GHz

Pamięć RAM: 8 GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 630M

Dodam, iż gra działała kiedyś na największych ustawieniach grafiki, na tym samym sprzęcie.

Standardowo możesz użyć programu CCleaner oraz zdefragmentować dyski. Ja sądzę że jakaś usługa, proces w tle macza w tym palce, ale nie jest w stanie dokładnie powiedzieć co może być przyczyną. Gra jest oryginalna? Zawiera patchy?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Standardowo możesz użyć programu CCleaner oraz zdefragmentować dyski. Ja sądzę że jakaś usługa, proces w tle macza w tym palce, ale nie jest w stanie dokładnie powiedzieć co może być przyczyną. Gra jest oryginalna? Zawiera patchy?

Tak, gra jest oryginalna,nie zawiera patchy. Zobaczę czy defragmentacja lub CCleaner coś da.

@Edit. Troszkę pomogło, teraz gra chodzi troszeczkę lepiej, ale i tak nie da się grać komfortowo.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś?

Proponuję zaktualizować grę do najnowszej wersji. Aktualizacje poprawiają kompatybilność ze sprzętem, naprawiają błędy oraz nierzadko przyspieszają grę.

Ewentualne poprawki możesz śledzić na stronie.

http://www.activision.com/atvihub/home.do

Pamiętaj również, że karty graficzne oraz procesory w wersji "M" nie są tak wydajne jak ich odpowiedniki na PC, ponieważ nie ma możliwości w znacznym stopniu ich chłodzenia.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...