Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

amx 50 100 jake moduły?

jozuel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Optyka, celownik do szybszego skupiania i wentylacja/stabilizator

Opublikowano

Po 1 nie klnij bo nie jesteś u siebie w domu. A drugie primo to amx nie jest czołgiem walczącym na pierwszej linii zawsze trzyma się z tyłu a gdy zostanie już bez osłony innych czołgów to musi grać ostrożnie, gdyż każde hp się liczy. Im szybciej wykryjesz przeciwnika to masz większa szanse, że poślesz z dwie pestki zanim sam dostaniesz lub się schowasz.

Opublikowano

PO CHUJ WAM OPTYKI, LORNETY ? Stabilizator, wentyla i ulepszony system naprowadzania a nie jakies pierdolenie optyki lornety siatki, co wy spotera z niego chcecie zrobic ?. -.-

Opublikowano

PO CHUJ WAM OPTYKI, LORNETY ? Stabilizator, wentyla i ulepszony system naprowadzania a nie jakies pierdolenie optyki lornety siatki, co wy spotera z niego chcecie zrobic ?. -.-

NO, JAKIŚ ROZSĄDNY!

Optyka - do czołgów spottujących się tylko nadaje geniusze. Czyli takie, co jadą na środek mapy i tam krążą.

A lorneta - co ty, chcesz tym czołgiem w miejscu stać???

Jak coś zamiast wentylacji - OSTATECZNIE skrzynka z narzędziami.

Opublikowano

Ja swoje argumenty podałem, a wy się napinacie jak dzieci...

Oh wait... zapomniałem.

Optyka nie jest PRZEZNACZONA tylko na czołgi spotujące. Skrzynia naprawcza jest zbędna.

Dobrym połączeniem jeszcze jest: stabilizator, wentylacja i optyka. Ja osobiście za stabilizatorem nie przepadem bo wolę szybciej skupiać. Bardzo dużo osób gra z optyką z wyżej wymienionych powodów i bardzo dobrze się sprawdza.

Opublikowano

Ja swoje argumenty podałem, a wy się napinacie jak dzieci...

Oh wait... zapomniałem.

Optyka nie jest PRZEZNACZONA tylko na czołgi spotujące. Skrzynia naprawcza jest zbędna.

Dobrym połączeniem jeszcze jest: stabilizator, wentylacja i optyka. Ja osobiście za stabilizatorem nie przepadem bo wolę szybciej skupiać. Bardzo dużo osób gra z optyką z wyżej wymienionych powodów i bardzo dobrze się sprawdza.

Uważaj, bo uwierzę, że jakiś porządny gracz ma w tym czołgu optykę...

SKORO TO KURWA CZOŁG DO DRUGIEJ LINII, TO MI TUTAJ NIE PIERDOL OPTYKI...

Zostaniesz bez osłony, to spierdalasz, a nie się bawisz w wykrywanie...

Opublikowano

DOKŁADNIE. sam sobie przeczysz pajacu, czołg do 2 lini, a Ty chcesz mu wsadzac optyki lornety i wgl. Marvelus dobrze gada cały czas a Ty eLLTree dalej swoje . Najwygodniejsze połączenie tak jak pisałem Ulepszony system naprowadzania - wentyla - stabilizator . skupiacz na tym czołgu jest nam bardzo potrzebny bo inaczej trudno coś ustrzelić ; ) i zaraz mi wyskoczysz ze nie umiem tym czołgiem grać ? chetnie chciałbym zobaczyc Twoje staty na tym czołgu o ile GO MASZ.

Opublikowano

Nie wiem po co wam ludzie lorneta i optyka na tym czołgu,

Jest to czołg 2 linii, a nie pierwsze. Jak zostajesz sam to co siedzisz w krzach z lornetą i czekasz na śmierć ? To chyba jasne, że uciekasz ...

Optyka jest dla czołgów lekkich, które wszędzie spotują.

Stabilizator .

Wenta.

Skupiacz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ahhh czego oczekiwałem dyskutując na tym forum....

Jakbyście czytali ze zrozumieniem co napisałem wyżej.... "gdy zostanie już bez osłony innych czołgów to musi grać ostrożnie, gdyż każde hp się liczy." więc reasumując im szybciej wykryjesz przeciwnika tym lepiej(oddasz darmowy strzał bez wykrycia). Nie używasz w tym celu optyki jako spotera lecz pasywną grę a że Tobie wpojony "Lorneta, optyka to tylko na lekkie i jeździmy po całej mapie" to nie moja wina.

"Uważaj, bo uwierzę, że jakiś porządny gracz ma w tym czołgu optykę..." Np Multi z Pandy (najlepszy polski klan esl) i większa część osób np, z mojego klanu. Baaa nawet wożą lornetę której ja nie OSOBIŚCIE nie lubię.

Nigdzie nie napisałem, że jest to najlepsze rozwiązanie lecz dobre i bardzo dobrze się sprawdza, więc proszę przemyśl co napiszesz.

I zachowajcie jakiś poziom dyskusji bo tak teraz patrzę, że mogę Was nazwać bandą idiotów i gimnazjalistów.

Sajonara, nie chce się kłócić ani zaśmiecać więc jak jeszcze chcesz "podyskutować" lub mnie po obrażać to zapraszam na pw

Opublikowano

Marvelus może maść na ból dupy? Ja mam Ulepszony system naprowadzania, Kamo i lornete; :) Często snajpię w krzaczkach i taki mi pasuje system. Jak chcecie zobaczyc moje staty na Amx 50 100 to zapraszam do wota ;)

7yoDoas.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...