Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MPCforum

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam problem z mpcforum.pl.Mianowice gdy chce np napisac posta pod czyims tematem naciskam ODPOWIEDZ i nic!!!!Naciskam i brak reakcji.Prosze jakiegos moda admina kogokolwiek o sprawdzenie tego !Zakladalem rowniez inne konta ale mam to samo!

Opublikowano

Msz takie o innym kolorze cos na samym dole to w to klikasz bd to na samym dole a nie tego co ktos napisal ale na samiutkim dole wszystkich a potem klikasz napisz

Pomoglem ?, Nie zapomnij zostawić likea. B)
mca.png

Opublikowano

Msz takie o innym kolorze cos na samym dole to w to klikasz bd to na samym dole a nie tego co ktos napisal ale na samiutkim dole wszystkich a potem klikasz napisz

Ekstra to napisałeś :D:D:D HAhaha

slgbil.jpg

Opublikowano

Ja zadam takie pytanie na szybko żeby nie pisac kolejnych tematów bo nie wiem czy to się tak zmieniło czy ja tak mam że code jest teraz na biało ??

U mnie jest taki :

5f8r.jpg
Uploaded with ImageShack.us
U was taki sam ?? Dawno mnie nie było na forum to nie wiem.

slgbil.jpg

Opublikowano

Problem rozwiazalem teraz nie bede bral NAPISZ tylko wiecej opcji.Zmienilem przegladarke wyczyscilem cookies z

jak masz firefoxa to klikasz obojetnie gdzie > informacje o stronie > bezpieczenstwo > wyswietl ciasteczka > usuwasz tam typu "ad_local"

WSZYSTKIE

I nic dalej nie dzialalo wiec bede bral wiecej opcji aby napisac post

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...